2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

158 بازدید | 24 پست

سه روزه توی خونست هیچ جا نرفتیم.همش هدفون توی گوشمه چون میدونم حرفی برای گفتن نداره.زخم بستر گرفته روی مبل فقط روزی دو ساعت دخترمو میبره بیرون میچرخونه.

منم دیدم ب من نگفت بریم هواخوری بچه رو برد زنگ زدم گفتم شدم حمال خونت فقط بشور بساب ن حرفی میزنی ن بیرون میبریم. رفتم دنبال مامانم ک بریم یه زیارتی دلمون باز بشه ک بابام نزاشت گفت دیروقته با شوهرت برو با گریه برگشتم خونه..

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این مردا چشونه بعد ازدواج کن فیکون میشن ، آدم شک می‌کنه واقعا عاشق بودن ، به این نتیجه میرسیم فقط برا یه چیز میخواستن ازدواج کنن ، اه اه

✞✞♡هـمیـشـه یه جـوری زنـدگـی کُن کـه ؛ اگـه رفـتـی جُـلو آیـنه، روت بـشه بـه چشـمـآیـه خـودت نِـگـاه کـنی♡✞✞
قهری باهمسرت؟

ن کم حرفه روانم بهم میریزه

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
هیچی فقط دلت خنک میشه

همه چی بدتر میشه اون وقت از اینم ناراحت تر میشه

دخترم! به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی های دنیا خواهم جنگید.به من تکیه کنکه تکیه گاهت عاشقانه دوستت دارد❤️
این مردا چشونه بعد ازدواج کن فیکون میشن ، آدم شک می‌کنه واقعا عاشق بودن ، به این نتیجه میرسیم فقط بر ...

ن والا اون یه چیزم ماهی یه باره.میگه من اگه مجرد بودم ۲۴ ساعت رو بیرون بودم گفتم ازون ۲۴ ساعت ۲ ساعتشو منو ببر بیرون

فقط بشین باهاش حرف بزن از دلخوریات بگو بهش بگو داری اذیت میشی بااینجور رفتار کردناش

هزار بار گفتم طبیعتشه دیگه.منم نزدیک .. ک میشم ب شدت بهم میریرم

بی خیال بقیه خودت تنها برو واسه خودت خوش باش

آره والا کاش ب مامانمم نگفته بودم دلم داره میترکه