2777
2789
من نمیدونستم این ختم برت رزق و روزیه گرفتم. بعدش که وقتی فهمیدم گفتم خداجونم حتما که روزی نباید پو ...

الهی آمین🤲😍😍 ان شاالله یه پسر پر رزق و روزی براتون باشه😍

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
الهی آمین🤲😍😍 ان شاالله یه پسر پر رزق و روزی براتون باشه😍

قاصدک سیسمونی گرفتی؟

من و خداوند هرروز فراموش میکنیم،او خطاهای من را و من لطف او را...                                                         خدایا منو ببخش اگه ناسپاسی کردم راضی ام به رضای تو🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قاصدک سیسمونی گرفتی؟

آره.. مامان من شرره اس😄 چیز زیادی نمونده دیگه 

منم درحال تزئین دیوار اتاقش هستم

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
آره.. مامان من شرره اس😄 چیز زیادی نمونده دیگه  منم درحال تزئین دیوار اتاقش هستم

😂😂منم مامانم شرره اس ولی خودم خونسردم😂تازه دیروز رفتم ست کالسکه و گهوارشو گرفتم😍دیوارشو میخوای کاغذ دیواری یا رنگ‌کنی یا با اکسسوری تزئینش کنی؟

من تو اینستا دارم دنبال اکسسوری میگردم پیج خوبی سراغ نداری؟

من و خداوند هرروز فراموش میکنیم،او خطاهای من را و من لطف او را...                                                         خدایا منو ببخش اگه ناسپاسی کردم راضی ام به رضای تو🙏
😂😂منم مامانم شرره اس ولی خودم خونسردم😂تازه دیروز رفتم ست کالسکه و گهوارشو گرفتم😍دیوارشو میخوای ک ...

من والا سپردم به خودش... اونم میدونه منو ببره نباید چیزی بخره🤣🤣 فقط واسه تخت و کمد رفتم که یه چیز جمع و جور و کاربردی بگیرم...

لباساش هم یه مقداریش رو خودم بودم که خریدن... البته سلیقه اش رو قبول دارم.. 

یه مقداریش رو هم اومد از دزفول گرفت

نه والا نمیتونم اتاق رو رنگ یا کاغذ دیواری کنم... هم اینکه خونه مال خودمون نیست، هم اینکه به دردسر جمع کردن و پهن کردنش نمیارزه... معلومم نیست چقد توی این خونه باشیم... برای همین دارم با کاغذ رنگی و مقوا و فوم اکلیلی خودم یه سری طرح آماده میکنم که نصب کنم...

خواروم واسه همه دکور زدم، واسه بچه ی خودم برم آماده بگیرم؟😄

تو اینستایی میبینی به چشم؟😄😄

نه پیجی که پسندم باشه سراغ ندارم.. ولی قصد دارم از این اکسسوری های چوبی چندتا بگیرم

من والا سپردم به خودش... اونم میدونه منو ببره نباید چیزی بخره🤣🤣 فقط واسه تخت و کمد رفتم که یه چیز ...

من تخت و کمدشو نمیگیرم تادو سه سالش بشه ایشالا که بفهمه چی به چیه،اتاقش کمد دیواری و دکور عروسکاشو داره ولی خودم قبل اینکه نامزد کنم یه کمد و کتابخونه دادم برام خودم ساختن نو نو هستن چون بلافاصله بعدش عروسی کردم(مامانم هی میگفت نگیر همینا که داری خوبه تو که فرار نیست پیش ما بمونی که میخوای جدید بگیری گفتم مدلشو جوری میگیرم که به درد بچه ام بخوره😂)حالا قراره اونارو بیارم از خونه بابام،کمدا فیلی رنگن گهوارشو هم فیلی گرفتم با ست رختنخوابِ صورتی😍خیلی خوبه که خودت دکورشو میزنی مبارکش باشه😍😍منم اتاقشو رنگ و کاغذ نمیزنم با اکسسوری تزئینش میکنم، من از بعدِ آنومالی دنبال اکسسوری تو اینستام چندتا پیج دیدم قشنگن ولی واقعا قیمتاش با اون چیزی که من تو عکس میبینم اصلا همخوانی نداره خیلی ناجور گرونن،ولی باز میگردم،اینستا پریروز وصل شد تا دیشب دوباره از دیشب قطع کردن لعنتیا

من تخت و کمدشو نمیگیرم تادو سه سالش بشه ایشالا که بفهمه چی به چیه،اتاقش کمد دیواری و دکور عروسکاشو د ...

آفرین چه فکر خوبی... فعلا همون کمد خوبه

منم هرچی گشتم دنبال استیکر پیدا نکردم که بچسبونم به دیوار دیگه خودم دست به کار شدم.. اما این مغازه ها که چاپ انجام میدن.. یکی پیشنهاد داد بریم اونجا، خودشون طرح دارن.. انتخاب کنیم، برامون چاپ میکنن

اما دوست دارم بزرگتر بشه با سلیقه ی خودش توی خونه ی خودمون باشیم ان شاالله، هرچی خواست بزنیم براش

آفرین چه فکر خوبی... فعلا همون کمد خوبه منم هرچی گشتم دنبال استیکر پیدا نکردم که بچسبونم به دیوار د ...

چاپ هم خوبه من به ذهنم نرسیده بود،من خونه خودمه میتونم اتاقشو کامل بچینم ولی دقیقا همینه که میگی منم دوس دارم خودش عقلش برسه چیزی انتخاب کنه یا اگه خودم انتخاب کنم لااقل ذوق کنه براش برا همین کامل نمیگیرم همه چیو،ایشالا هرچی سریعتر بری خونه خودت اونجور که دلت میخواد اتاق گل پسرتو بچینی😍

چاپ هم خوبه من به ذهنم نرسیده بود،من خونه خودمه میتونم اتاقشو کامل بچینم ولی دقیقا همینه که میگی منم ...

ممنون.. ان شاالله 🤲🤲

دخترها هر چیزی میخرید عکس بگذارید بقیه هم ایده بگیرن 🤗🤗🤗🤗

من هرچی گرفتم گذاشتم خونه بابام وقتی رفتم اگه یادم موند عکس میگیرم،تو خرید کردی ساناز؟

دخترها هر چیزی میخرید عکس بگذارید بقیه هم ایده بگیرن 🤗🤗🤗🤗

حوله ی جوجه این شکلیه🥰

من هرچی گرفتم گذاشتم خونه بابام وقتی رفتم اگه یادم موند عکس میگیرم،تو خرید کردی ساناز؟

نه اصلا هیچی نخریدم . تا آن تی نرم خیالم راحت نشه هیچی نمیخرم.  😔

♥️
ایییییییی جااااانممممممم🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

اتاقش تکمیل بشه عکساشو میفرستم