2777
2789
من دارم آروم آروم ازش میپرسم ببینم چی میگه،ازش درمورد واکنش شوهرش پرسیدم

وای زینب با سوالت مردم از خنده🤣🤣

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
چی بگم والا... 

منک حوصله این مزخرفات خدایش ندارم. ادم یعنی دکترش براش سونو بنویسه بگه ک بارداریت غیرعادیه بهتره بری سونو اینم تخت و راحت تو خونه بشینه😑😑😑

من بودم همون روز میرفتم سونو

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      قلبم مچاله میشود از اینکه نتوانم بزرگ شدنت را ببینم خدایا نگاهم فقط ب درگاه محبت توست نگاهت را از من دریغ نکن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زینب کدوم‌مردی دوشب رابطه با کاندوم اونم‌پشت هم میره؟؟؟ حتما اینا فضایی هستن یا واقعا هستن من نمیدون ...

مرضیه کسی که با کاندوم رابطه داره نمیتونه هر شب رابطه داشته باشه؟من درمورد کاندوم اطلاعاتم ضعیفه

من و خداوند هرروز فراموش میکنیم،او خطاهای من را و من لطف او را...                                                         خدایا منو ببخش اگه ناسپاسی کردم راضی ام به رضای تو🙏
وای زینب با سوالت مردم از خنده🤣🤣

آخه اونروز انقد با استرس میگفت که فک میکردم اگه شوهرش بفهمه بارداره گیساشو میگیره تو شهر میچرخوندش😂😂بعد حالا میگه خیلی خوشحاله😒

من و خداوند هرروز فراموش میکنیم،او خطاهای من را و من لطف او را...                                                         خدایا منو ببخش اگه ناسپاسی کردم راضی ام به رضای تو🙏
مرضیه کسی که با کاندوم رابطه داره نمیتونه هر شب رابطه داشته باشه؟من درمورد کاندوم اطلاعاتم ضعیفه

نه ببین میشناسم افرادیو ک با کاندوم ارتباط میرن ولی بینش چن روز فاصله هست دیگ هرشب با کاندوم نوبرانه هست.

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      قلبم مچاله میشود از اینکه نتوانم بزرگ شدنت را ببینم خدایا نگاهم فقط ب درگاه محبت توست نگاهت را از من دریغ نکن 

آخه اونروز انقد با استرس میگفت که فک میکردم اگه شوهرش بفهمه بارداره گیساشو میگیره تو شهر میچرخوندش😂 ...

😂😂😂

حالا شوهره یه چیزی وسط دعوا گفته... این مثلا خواسته تلافی کنه😄😄

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
😂😂😂 حالا شوهره یه چیزی وسط دعوا گفته... این مثلا خواسته تلافی کنه😄😄

شایدم یه مشکل دیگه داشته، کسی که اینکار کرده یعنی شوهرش خیلی مخالف بوده . الان که میگه خوشحاله یعنی بچه دوست داره میتونست صبر کنه راضیش کنه

یا بگه جلوگیری با قرص دارم ولی قرص نخوره. بهترین راه گول زدن همین قرصه نیازم نیست کارای چندش کرد، هم ...

چی بگم خواهر.. دیگه ما که از جزئیات خبر نداریم😅

ان شاالله که راست گفته باشه .. جدای کار چندشی که انجام داده🥴

😂😂😂 حالا شوهره یه چیزی وسط دعوا گفته... این مثلا خواسته تلافی کنه😄😄

😂😂😂

😂😂😂

زینب تا شماره شناسنامه نگیره... آروم نمیگیگیره😂😂

زینب تا شماره شناسنامه نگیره... آروم نمیگیگیره😂😂

شمِ حقوقیم گل کرده قاصدک تا تهشو در نیارم ول کنش نیستم😂😂

شمِ حقوقیم گل کرده قاصدک تا تهشو در نیارم ول کنش نیستم😂😂

تریپ رفاقت بردار باهاش... آمارشو بگیر😂😂

یا بگه جلوگیری با قرص دارم ولی قرص نخوره. بهترین راه گول زدن همین قرصه نیازم نیست کارای چندش کرد، هم ...

نیلو جان باورت میشه من هروقت میاد توذهنم حالم بد میشه؟اصلا فکرشو میکنم رفته تو حمام دراز شده و تزریق کرده نمیدونم چه حالی میشم،

تریپ رفاقت بردار باهاش... آمارشو بگیر😂😂

دقیقا از همین راه دارم وارد میشم ببینم چی دستگیرم میشه،درخواست داد قبول کردم حالاببینم میاد خصوصی چی میگه😂