2777
2789
سلام ، من از دیروز پیام خوندم واقعا حالم بد شده ، وقتی قرار بچه ای به دنیا بیاد واقعا پدر و مادر هر ...

دقیقا همین درسته... بچه برای هر دو نفر هست... نمیشه اجبار کرد

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم

شیطونه میگه اسکرین درخواست دوستیشو بفرستمااااااا. سواش کنم ک همه بچه ها تاپیک ب بازی گرفته یعنی من انقدر احمقم ک تا این حد ی نفر اشتباه بگیرم

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      قلبم مچاله میشود از اینکه نتوانم بزرگ شدنت را ببینم خدایا نگاهم فقط ب درگاه محبت توست نگاهت را از من دریغ نکن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من بذارید تایپیک بمونه تا سونوی قلب جلو بره 

تیتر بتا داده میگ ۳۰۰۰ بوده بهش میگم ممکنه دوقلو باشه یا خارج رحمی هرکی جاش بود استرس میگرفت در جوا بمسگه مطمئنم ایشالله طبیعیه چیزی نیست🤣

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      قلبم مچاله میشود از اینکه نتوانم بزرگ شدنت را ببینم خدایا نگاهم فقط ب درگاه محبت توست نگاهت را از من دریغ نکن 

به نظر من بذارید تایپیک بمونه تا سونوی قلب جلو بره  

اخه دروغ ی حدی داره خب ن دیگ تا این حد!!! کاش چتای خصوصیشو هیچوقت پاک نمیکردم تا اینجا منو دروغگو نخونه😑 چرا من بین ۳۰۰نفر اعضای تاپیک اینو باید با یکی دیگ اشتباه بگیرم مثل چی داره دروغ میگ

من اون روز تو تایپیک پیامش خوندم یادمه بهش گفتن که شوهرتو راضی کن ولی جزئیات اصلا یادم نیست . بیشتر ...

برو صفحه ۴۲۰۰

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
عکس بی بی چکش استفاده نشده بود

دقیقا منم برگشتم گفتم گقت اون یکی ک استفاده کرد انداخت سطل اشغال گفتم خب ازش عکس بگیر بفرست گفت چندش میشه دومی هم زد گفت خط نیوفتاد اونم انداخت دور بد چطور مارک مدیکور گرفت سریع عکس فدستاد حس میکنم این مال ی شخص دیگه هست تو نی نی سایت تا دلت بخواد عکس بی بی چک هست. کاش یکی ازشون ازمایش تیتر بتا میخواست. کسی اصلا ازش این ازمایش نخواست و همه کارشو تحسین کردن و خوششون اومده بود

اهمیت ندین . اگه تو تایپیک بمونه سوال و جواب بشه دروغش در میاد 

اخه وقت یگفتم این بی بی استفاده شده نیست سریع حرفش عوض کرد و گفت نکنه بخاطر ادرار رقیقشه و گفت یکم صبر میکنه باز بی بی میزنه ما عکس از بی بی مصرفیش خداوکیلی ندیدیم

من اون روز تو تایپیک پیامش خوندم یادمه بهش گفتن که شوهرتو راضی کن ولی جزئیات اصلا یادم نیست . بیشتر ...

ببخشید ۴۴۰۰

میگ تو شخصیم نیومده پس این چیه😑 اخه من درخواست دوستیم محدود میشه منم بد جواب ب هرکی لغو دوستی میزنم جز چن تا از دوستانی ک برام عزیزن

خداییش منم از ته دل باورم نمیشه... حتی اون بار هم که گفت، گفتمش نکن این کار رو، شوهرت رو راضی کن... ...

آره اتفاقا یادمه که بهش گفتی،حالا هم کم کم ته توشو درمیاریم تا یاد نگیره ازین کارا کنه

من و خداوند هرروز فراموش میکنیم،او خطاهای من را و من لطف او را...                                                         خدایا منو ببخش اگه ناسپاسی کردم راضی ام به رضای تو🙏