2777
2789
چشم

رو اون‌پیامت ریپلی زدم ارسال نشد،

حالا همسرش به فرض هم که قانعش کنه ولی چطور خودش راضیه که همسرشو گول زده و چطور حس خوبی به این نطفه بستن داره،یعنی اصلا به اون بچه ای که میخواد اینجوری نطفه اش بسته بشه فکر نمیکنه؟من اصلا نمیتونم هضمش کنم نه کارشو نه حرفتی ضدو نقیضشو

من و خداوند هرروز فراموش میکنیم،او خطاهای من را و من لطف او را...                                                         خدایا منو ببخش اگه ناسپاسی کردم راضی ام به رضای تو🙏
رو اون‌پیامت ریپلی زدم ارسال نشد، حالا همسرش به فرض هم که قانعش کنه ولی چطور خودش راضیه که همسرشو ...

دروغ میگ بخدا خودش بهم پیام داده الان منکره میگ من اصلا هیچ پیامی ندادم بهت

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      قلبم مچاله میشود از اینکه نتوانم بزرگ شدنت را ببینم خدایا نگاهم فقط ب درگاه محبت توست نگاهت را از من دریغ نکن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رو اون‌پیامت ریپلی زدم ارسال نشد، حالا همسرش به فرض هم که قانعش کنه ولی چطور خودش راضیه که همسرشو ...

همسرم بیشتر وقتا میگه مرضی تو نی نی سایت الکی وقت نزار اینجا هستن ادمایی ک هنوز دروغ میگن و تو هنوز این ادما نشناختی حالا میبینم خدایش راست گفته

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      قلبم مچاله میشود از اینکه نتوانم بزرگ شدنت را ببینم خدایا نگاهم فقط ب درگاه محبت توست نگاهت را از من دریغ نکن 

😄😄 نمیدونم والا

این کلا منکر شده ک اصلا تو شخصی بهم پیام نداده🤣😂🤣

چشم

روشن

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
مرضیه از کاری که کرده انقد حالم بهم خورد که واقعا پیاماشو ذوق کردنشو میدیدم چنان حالم بد میشد که خدا ...

واقعااا... منم حس چندش دارم... همش حس میکنم اون ژل هایی که داخل یارو قاطی اسپرما بوده.. خطرناکه...

اصن خاصیت اسپرم کشی داره.. چطور زنده موندن؟😄

ولی خب گردن خودش... اگه واقعا راست میگه، به ما چه😄

من شوخی میکردم با شوهرم میگفتم ناخواسته  بچه دار شیم... کلی بعدش دعوامون میشد چون میگفت باید بری بندازیش

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
این کلا منکر شده ک اصلا تو شخصی بهم پیام نداده🤣😂🤣

😂😂😂

حالا ته و توش درمیاد... خیلی پا پیچش نشو که تاپیک رو ترک کنه... بعد هی ازش سراغ سونو و آزمایش رو میگیریم.. ببینیم چی میشه😂

بالاخره از قدیم گفتن دروغگو کم حافظه اس😄

واقعااا... منم حس چندش دارم... همش حس میکنم اون ژل هایی که داخل یارو قاطی اسپرما بوده.. خطرناکه... ...

قاصدک جون ربطش به ما اینه که بلا نسبت شما و دوستان هممون رو احمق فرض کرده و از طرفی هم کارش واقعا بدآموزی داره،حواست نبود یکی از بچه ها گفت منم شوهرم راضی نیست خوبه اینکارو بکنم؟آخه اگه حتی راستم گفته باشه کسی با توطئه نطفه میبنده؟مردم با وضو و قرآنو ذکرو ساعت خیرِ اقدام میکنن این خانوم با این کارِ زشت و رکیکش،از دیشب اعصابم خورده بخدا

من و خداوند هرروز فراموش میکنیم،او خطاهای من را و من لطف او را...                                                         خدایا منو ببخش اگه ناسپاسی کردم راضی ام به رضای تو🙏
😂😂😂 حالا ته و توش درمیاد... خیلی پا پیچش نشو که تاپیک رو ترک کنه... بعد هی ازش سراغ سونو و آزمای ...

بخدا من ک کاری ب کسی ندارم ولی از اینک حس میکنم یکس بخواد همه بچه ها تاپیک احمق فرض کنه بدم‌میاد

😂😂😂 حالا ته و توش درمیاد... خیلی پا پیچش نشو که تاپیک رو ترک کنه... بعد هی ازش سراغ سونو و آزمای ...

اقا خواهرمنم با کاندوم سوراخ باردار شد ولی ساک تشکیل شد جنین نه و رفت کورتاژ بتاشم روز موعد ۲۲۳ بود حالا این روز موعد ۳۰۰۰  دوستم سه قلو باردار بود ۲۰۰۰ بود فک کنم

واقعااا... منم حس چندش دارم... همش حس میکنم اون ژل هایی که داخل یارو قاطی اسپرما بوده.. خطرناکه... ...

شوهر من اگ‌بود عمرا زیر بار قبول این بچه میرفت میگفت من ک اقدام نداشتم این بچه از کجا اومد من با ک ا ن د و م پیشگیری داشتم. یعنی انقد شوهرش براش مهم نبوده جالبه بخدا. همه ما قشنگ ایستگاه کرده. از اینک بچه ها کارشو تحسین کردن من عصبی شدم وگرنه مشکلی نداشتم

قاصدک جون ربطش به ما اینه که بلا نسبت شما و دوستان هممون رو احمق فرض کرده و از طرفی هم کارش واقعا بد ...

خداییش منم از ته دل باورم نمیشه...

حتی اون بار هم که گفت، گفتمش نکن این کار رو، شوهرت رو راضی کن... حتی دیروزم گفتمش چطور جرات کردی، نترسیدی شوهرت زیر بارش نره....

واقعا کار عاقلانه ای نیست... بقول شما بد آموزی هم داره

دیگه چمیدونم...

بخدا من ک کاری ب کسی ندارم ولی از اینک حس میکنم یکس بخواد همه بچه ها تاپیک احمق فرض کنه بدم‌میاد

ولش کن، اون مارو ایستگاه کرده، ما اونو ترمینال میکنیم😂😂

سلام ، من از دیروز پیام خوندم واقعا حالم بد شده ، وقتی قرار بچه ای به دنیا بیاد واقعا پدر و مادر هر دو راضی باشم مگه اینکه واقعا ناخواسته بشه . منم همسرم بچه دوم نمیخواست همه میگفتن گولش بزن گفتم فردا هر مشکلی پیش بیاد میگه این بچه تو زندگی ما اضافیه ، همینطور که دوستم ناخواسته باردار شد ، بعد ده سال شوهرش میگه من بچه نمیخواستم. ولی باز من امتحان کردم چند بار بالافاصله بعد پری جلوگیری نکردم که گولش بزنم میگفتم تخمک گذاری نیست ، بعدش ازش میپرسیدم اگه ناخواسته بچه دار بشیم چی میکنی ،  میگفت بچه مه دیگه، الان خوشحالم که موفق نشدم . الان باعشق علاقه برای بچه خرید میکنه ، تمام سونو ها رو میاد با ذوق فیلم میگیره.بعد چند ماه خودش گفت بهتره بچه دار بشیم پسرمون تنها نشه. 

شوهر من اگ‌بود عمرا زیر بار قبول این بچه میرفت میگفت من ک اقدام نداشتم این بچه از کجا اومد من با ک ا ...

منم شوهرم راضی نمیشد بچه دار شیم.. خداییش دو سال اول اصلا شرایطم خوب نبود... ولی بعدش هرچی میگفتم قبول نمیکرد، هرچی دعوا میکردم، داد و بیداد...قهر...گریه... هیچ فایده نداشت... من میترسیدم نتونم بچه دار بشم بخاطر تنبلی... ولی بعدش به این نتیجه رسیدم تا خودش نخواد نمیشه اجبارش کرد... 

هرکی یه راهکار میداد.. ولی من واقعا هیچ کدوم رو انجام ندادم... 

باورت نمیشه وقتی پری نمیشدم، میگفتم بی بی بخر... از استرس میمردم، دعا میکردم منفی باشه... چون میدونستم قبول نمیکنه و میگه بندازمش...

هرکی یه مدله... شاید اینم کارد به استخونش رسیده که این تصمیم رو گرفته.. شایدم دروغ میگه، شایدم شوهرش نیست دوست پسرشه... 

حالا یکم سوال پیچش میکنیم ببینیم چی از توش درمیاد