وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏 قلبم مچاله میشود از اینکه نتوانم بزرگ شدنت را ببینم خدایا نگاهم فقط ب درگاه محبت توست نگاهت را از من دریغ نکن
یادته بهم گفت درخواست دوستی داده ؟؟؟ میگم میدونی کدوم صفحه بوده؟؟؟ من انقدر اعلاناتم زیاده ک نمیتونم ...
نه درخواست دوستیش رو نمیدونم...
ولی یادمه گفت با سرنگ از ک.ان..... کشیده بیرون...
من نصیحتش کردم گفتمش شوهرت رو راضی کن و اقدام کن و.....
نگفت با سوزن سوراخش کرده... از یکی دیگه اینو شنیدم
خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲 اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
چک کن ببین توی لیست دوستات هست یا نه... شاید عکسش شبیه یکی دیگه اس
خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲 اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
چک کن ببین توی لیست دوستات هست یا نه... شاید عکسش شبیه یکی دیگه اس
من خودم دقیقا همون روز بد چت باهاش صفحه چت و درخواست دوستیو لغو زدم اسمشم دقیقا یادمه عکسشم همینطور حتی عکس سونو ک فرستاد تو تاپیک و بد حدف کرد چون گفت نمیتونه اینجا باهام صحبت کنه و درخواست دوستی داد منم قبول کردم. الان حرفاش همه تناقضه😑😑😑
وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏 قلبم مچاله میشود از اینکه نتوانم بزرگ شدنت را ببینم خدایا نگاهم فقط ب درگاه محبت توست نگاهت را از من دریغ نکن
گفت کی این کار رو کرده؟ از روی تاریخ شاید بتونیم پیامش رو پیدا کنیم
والا فک میکنم دو هفته حدودی بشه. دقیق نمیدونم ولی مطمئنم همه ما خب ایستگاه کرده شدید🤣
والا فک میکنم دو هفته حدودی بشه. دقیق نمیدونم ولی مطمئنم همه ما خب ایستگاه کرده شدید🤣
والا الان رفتم اعلاناتم رو چک کردم... تا اول خرداد.. پست من رو انگار ریپلای نزده
نتونستم پیداش کنم
ولی حرفی از سونو نبود... فقط گفت میخواد این کار رو انجام بده و درصد موفقیتش چقدره.. که همه تعجب کردیم😄
بعدم من گفتم نکنه این کار رو چون ممکنه بعدا شوهرش همکاری نکنه باهاش و.......
والا الان رفتم اعلاناتم رو چک کردم... تا اول خرداد.. پست من رو انگار ریپلای نزده نتونستم پیدا ...
والا الان رفتم اعلاناتم رو چک کردم... تا اول خرداد.. پست من رو انگار ریپلای نزده نتونستم پیدا ...
چطور میگ با من صحبت نکرده پس این چیه😑 میگ منو با یکی دیگ اشتباه گرفتی🙄🙄
😄😄
نمیدونم والا
برو صفحه ۴۴۰۰.. از اونجا شروع کرده به سوال پرسیدن
مرضیه از کاری که کرده انقد حالم بهم خورد که واقعا پیاماشو ذوق کردنشو میدیدم چنان حالم بد میشد که خدا میدونه،دوس ندارم کسی رو قضاوت کنم ولی از نظر من هیچ دلیلی برا همچین کار زشت و رکیکی قانع کننده نیست
من و خداوند هرروز فراموش میکنیم،او خطاهای من را و من لطف او را... خدایا منو ببخش اگه ناسپاسی کردم راضی ام به رضای تو🙏
مرضیه از کاری که کرده انقد حالم بهم خورد که واقعا پیاماشو ذوق کردنشو میدیدم چنان حالم بد میشد که خدا ...
والا اگ اللن همسر من بود یک سر سوزن این بچه قبول نمیکرد میگفت من جلوگیری داشتم این از کجا اومده🤣🤣🤣🤣 من موندم طبق گفته خودش تو تامیک میگفت همسرش اصلا جلوگیری داشت دقیق و کامل بد الان میگه توی فلانچی بوده قبلا میگفت اگ اسپرم روی بدن ریخته بشه چی جالبه حرفای ضدونقیضش. والا ما همینطوری اسپرما بدفرم و بدون سر دم زیاد داریم انوقت این با سرنگ از روی بدن میکشیده بد تزریق میکرده تو واژنش الانم میگه از توی ک ا ن د م بوده چ میدونم والا تو سخصی من ک میگفته چند تا کاندوم سوراخ کرده بد همسرش دید ک بیرون ریخته و و ازش سرزیر شده سریع رفت حمام حالا نمیدونم چقد راسته یا نه ولی خب ایستگاه کرده همه ما رو
اللنم میگ رفته تیتر بتا داده۳۰۰۰ والا اون از بی بی چکش ک میگ هردو خراب بود ک من گفتم این اصلا کار زده نیست گفت اونیک خط نیوفتاد انداختم سطل اشغال ما ک هیچ کدومش ندیدیم یه بی بی چک مدیکور ارسال کرد با خط پررنگ کلاا حرفاش زیادی ضدونقیضه
حالا به فرض هم که همسرشو قانعش کنه ولی چطور خودش راضیه که همسرشو گول زده و چطور حس خوبی به این نطفه بستن داره،یعنی اصلا به اون بچه ای که میخواد اینجوری نطفه اش بسته بشه فکر نمیکنه؟من اصلا نمیتونم هضمش کنم نه کارشو نه حرفتی ضدو نقیضشو
من و خداوند هرروز فراموش میکنیم،او خطاهای من را و من لطف او را... خدایا منو ببخش اگه ناسپاسی کردم راضی ام به رضای تو🙏