2777
2789
محتاج دعای دوستای گلم هستم  خیلی خیلی روزای سختی رو دارم میگذرونم  برام دعا کنید

ان شاالله که زودتر خوب بشی..‌ کی میری ان تی؟

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
قبلا ها خیلی مشکل پسند بودم، اما الان فقط میرم یه جایی که میدونم بهترین چیزا رو داره، برای همین خیلی ...

من تهرانم که میرم برا خریو همینجورم متاسفانه،سندروم انتخاب سخت دارم😂😂

من و خداوند هرروز فراموش میکنیم،او خطاهای من را و من لطف او را...                                                         خدایا منو ببخش اگه ناسپاسی کردم راضی ام به رضای تو🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تهرانم که میرم برا خریو همینجورم متاسفانه،سندروم انتخاب سخت دارم😂😂

😄😄😄

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
ان شاالله که زودتر خوب بشی..‌ کی میری ان تی؟

ممنون عزیزم ، شنبه میرم

دختر زیبای من، گل قشنگم؛ تا ابد دوستت دارم ،سپردمت دست خدا،،،،قول میدم زود بیام پیشت ،، نمیخاستم از تو جدا شم ، تو گلی توی گلخونه بودی،، گلی دیدی  که آخرش اما توی دنیام گمشده بودی، گلی تو بگو من نباشم کی کی میذاره تورو روی چشماش،، کی میریزه آب پای جونت،کی میذاره تورو جلو آفتاب، گلی میترسم که پژمرده شی بمیری و بری،، گلی اگه خاری بره باز تو تنت میمیرم منه کولی،، گلی بیا خاکت میشم ، ساکت میشم تا از پیشم نری ، دعا میکنم بارون بیاد رو سرت گلی .......
ممنون عزیزم ، شنبه میرم

ان شاالله که به سلامتی

سحر خوب شدی؟

ن خوب نشدم.. خونریزی افتادم امروز... حالا فعلا استراحت میکنم... تا برم سونو

کاش حضوری شوهرت بره برات نوبت بگیره، برای آخر وقت امروز... بهش بگه اورژانسیه نمیتونه تا هفته ی دیگه صبر کنه... یا برو از دکترت یه نامه بگیر برای سونو که بهت امروز وقت بده... خدایی نکرده اتفاقی بیفته خودت بیشتر از همه اذیت میشی هاااا

کاش حضوری شوهرت بره برات نوبت بگیره، برای آخر وقت امروز... بهش بگه اورژانسیه نمیتونه تا هفته ی دیگه ...

میدونم هرررچی بشه، سرمن میشه.. من درد میکشم و عذاب.چکار کنم، من بدم نمیاد ک برم سونو.. با دکترم حرررف زدم واسم توضیع داد ک چ کنم... همسرم داشت سکته میکرد، زنگ زد سونو دعواش شد پشت تلفن. بگم بره رودرو چاقو ببره😭😭😭😭😭😭😭😭😭

میدونم هرررچی بشه، سرمن میشه.. من درد میکشم و عذاب.چکار کنم، من بدم نمیاد ک برم سونو.. با دکترم حررر ...

نه دیگه.. خداییش سونوگرافه خیلی بی انصافه.. خب مورد اورژانسی همیشه اولویت باید داشته باشه براش...

حالا هم استراحتتتت کن فقطططط اصلا کاری نکن... گرمیجات هم اصلااا نخور... دست خدا سپرده... ان شاالله که مشکلی پیش نمیاد

کاااآااش اینجا میتونستیم وویس بفرستیم،  ک بدونین من دوساعته وااااقعا دارم گریه میکنم. از بعضی ...

دیوونه گریه نکن... بی خیال باش... صلوات بفرست... دستت رو بذار روی فندق خانم براش سوره حمد بخون ۷۰ بار...

سوره عصر بخون دلت آروم میشه... یه صدقه هم بنداز 

😔😔

خب سحر حق داره.... همه اومدن از مشکلاتشون گفتن، حالا شانس این بنده خدا، همه توپیدن بهش