2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره دیدم دو مورد

اولی بعد پنج یا شش سال پزشکی قبول شد.۴ سال خوند بعد با مدرک لیسانس اومد بیرون

دومی خواهر سه شهید بود.هیچی بلد نبود پزشکی شهید بهشتی قبول شد.اونم با مدرک لیسانس بعد ۴ سال اومد بیرون

آره دیدم دو مورد اولی بعد پنج یا شش سال پزشکی قبول شد.۴ سال خوند بعد با مدرک لیسانس اومد بیرون دوم ...

این اولی سهمیه داشت؟چه سالی قبول شد؟چرا اومد بیرون؟مگه پزشکی تا لیسانسه ؟منطورتون اینه مغزش نکشیده

این اولی سهمیه داشت؟چه سالی قبول شد؟چرا اومد بیرون؟مگه پزشکی تا لیسانسه ؟منطورتون اینه مغزش نکشیده

نه اولی سهمیه نداشت.مغزشون نکشید

نمیدونم مدرکشون چی میشه .چون نتونسته بودن تموم کنن با مدرک غیر پزشکی فارغ التحصیل شدن

مال خیلی وقت پیشه

عزيزم برو تست بده ببين اگر اختلال تمركز و توجه يا add دارى كه با دارو درمان ميشه 

اگر اينو ندارى ديگه بقيه ش به كنكور ربطى نداره 

فكر كرذى اونايى كه پزشكى قبول ميشن همون يه بار درسنامه ميخونن بعد ميتونن راحت تست حل كنن؟ 

نه عزيزم اونام يه عمردرس خوندن و هى تست حل كردن كه مسلط شدن 

فكر نكنم رتبه ى يك كنكور  با يه درسنامه خوندن تونسته باشه سوالارو بار اول حل كنه

از هر مبخث هزارتا تست ميزنن تا مسلط بشن

عزيزم برو تست بده ببين اگر اختلال تمركز و توجه يا add دارى كه با دارو درمان ميشه  اگر اينو ندا ...

ممنونم عزیزم من همش میگم این رتبه های زیر ۲۰۰۰ دیگه حداقل بع ۴ بار تست اشتباه زدن مبحثو جمع میکنن ولی من کلی باید حل کنم و مرور کنم تا جا بیفته

ممنونم عزیزم من همش میگم این رتبه های زیر ۲۰۰۰ دیگه حداقل بع ۴ بار تست اشتباه زدن مبحثو جمع میکنن ول ...

هر درسي هوش جدا ميخواد

هوشي كه برا زيست لازمه با رياضى فرق ميكنه 

حتى تو رياضى مباحث مربوط به هندسه با مثلا مقاطع مخروطى دو جور هوش متفاوت ميخواد

امكان نداره كسي تو همه ى درسا هوشش خوب باشه 

فقط و فقط و فقط تمرين زياد

نه با چهار بار تست حل كردن نيست 

من مباحثى كه ضعيف بودم بعضى وقتا دور اول مجبور ميشدم همه ى تستا رو نگاه كنم 

ب نظرم كنكور كوچكترين ارتباطى به هوش نداره فقط و فقط استمرار هست 

كسي قبول ميشه كه هرروز و با ساعات بالا بخونه فقط همين

هر درسي هوش جدا ميخواد هوشي كه برا زيست لازمه با رياضى فرق ميكنه  حتى تو رياضى مباحث مربوط به ...

منم حس میکنم مثل شمام مثلا برای مبحث احتمال مجبور شدم اول همه تستارو ببینم و یعد یه دور دیگه خودم حل کردم شما رتبتون چند شد؟چه سال و چی قبول شدین؟