2821
2789
عنوان

سوسک چوب

9902 بازدید | 9 پست
سلام به همه خانمهای گل.یک مدتیه مبلمانمون رو سوسکهای ریز و کوچیک زده.میدیدم این سوسکهای ریز آمد و رفت میکنند و من هم همه جا رو بررسی کردم بعد از تلاشها و پلیس بازی فهمیدم پایه های کاناپه و بعدش عسلیها و ...که من هم با سرنگ و آبپاش سم مایع رو روی چوبها ریختم به خیال خودم از بین رفتند حالا میبینم تخت و درزهای تشک تختمون هم در اومدند.خواستم راهنماییم کنید که چیکار کنم و شما تجربش رو داشتید یا از کسی شنیدید براش پیش اومده باشه .من که اولین بارم میبینم.مبلامونو 10 ساله و تشک و تختو 5 ساله خریدیم.ممنون از همگی
راستش ما سوسک معمولی داشتیم یه دوست شرکت پارس لودی رو معرفی کرد اومدن سمپاشی کردند و برای یه سال هم گارانتی کردند. کارشون خیلی خوب کلاً نسل سوسک برای حدود 5/1 سال از بین رفت
ما خودمون چهارسال بود که خونمون رو خریده بودیم از یک سال بعد من بعضی موقع ها سوسک چوب دیدم . رفته رفته زیاد شدند . وقتی 5 ماهه حامله بودم روی ساق پام یکی شو دیدم داشتم سکته می کردم و گفتم حتماً بچه تو شکمم مرد که خدا رو شکر هیچی نشده بود . و از خونمون که شوهرم چرا هیچ کاری برای سوسکها نکرد قهر کرده و به خانه پدر شوهرم رفتم . بهشون گفتم که باید خونه رو بفروشه که من اونجا زندگی نمی کنم . پدر شوهرم دارویی خیلی قوی خرید که فروشنده تاکید کرده بود که به جز حیاط به هیچ جای منزل نزنید . پدر شوهرم اومده بود خونمون دیده بود داخل ظرفشویی چوب هایی هستند که به اون فکر کنم چوب شیرین می گن جمع شدند از اون داروش زده بود و برای مدت 2 سال قطع شد . حالا چند روزی هست که باز در می اومد باز از اون دارو گرفتیم که مخلوط آب می کنند و جمعه شوهرم زد 2 ، 3 روزی هست که ندیدم .

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام
دوستای گلم
توی سبزه میدون بعد از چهارراه گلوبندک یک مغازه وسایل کشاورزی هست از هر کسی اونجا بپرسیدمیدونه که کدوم مغازست
سم هر نوع سوسکی رو که بخوای داره وسم هاشم خوبند
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792