سلام خانوما سی و هفت هفته و یک روز رفتم سونو ۲۸۰۰ بود ۱۲خرداد رفتم ۲۳ ام زمان زایمانم هست به نظرتون چی بخورم خوب وزن بده این چند روز باقی مانده راستش من همه چی خوردم همش نمیدونم چرا تپل نشده آجیل بستنی و ..... دیگ چی خوبه
بستنی چقدر وزن میده به نظرتون چقدر بستنی باید خورد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بستنی زیادشم خوب نیس قندت بالا میره خطر داره ..دیگه از الان ب بعد انتظار اضافه وزن زیاد نداشته باش ..باید از قبل بفکرش بودی
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
همش همه چیز میخوردمدیگ باید چیکار میکردم دکترمم میگفت پودر لیدی میل احتیاج نیست۳۱هفته رفتم ۱۶۸۰ بو ...
همون ۳۱هفته باید لیدی میخوردی ..وزنش الانم بد نشد تا زایمانتم ۳۲۰۰ و اینا میشه کم نیس
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤