2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تنبلی تخمدان دارم و باردار نمیشم زری خانم تو واتساپ کانالی دارن ک خیلی مفیده میخام عضو شم

شمارتونو تو خصوصی بفرستید بدم به ادمین گروهشون عضوتون کنه

مادر شدن شده ارزو ی من  میشه واسه ارزوم یه صلوات بفرستی دوستم         بالاخره به خاست خدا منم باردار شدم😍😍😍
شمارتونو تو خصوصی بفرستید بدم به ادمین گروهشون عضوتون کنه

عزمزمه ببخشید من درخواست دوستی دادم بیزحمت میشه قبول کنید ک بتونم شمارمو بفرستم؟؟

راستی گلم زایمان کردی؟؟ انشاالله صحیح و سالم فارغ شی

عزمزمه ببخشید من درخواست دوستی دادم بیزحمت میشه قبول کنید ک بتونم شمارمو بفرستم؟؟ راستی گلم زایمان ...

ممنون گلم نه هنوز اخدای ماه ششمم 

انشاءالله که شمام خیلی زود مامان بشی‌

فقط تو واتساپ گروه تو باز کن من شمارتو میدم به ادمینشون

مادر شدن شده ارزو ی من  میشه واسه ارزوم یه صلوات بفرستی دوستم         بالاخره به خاست خدا منم باردار شدم😍😍😍
ممنون گلم نه هنوز اخدای ماه ششمم  انشاءالله که شمام خیلی زود مامان بشی‌ فقط تو واتساپ گروه تو ...

خیلی ممنون گلم

انشاالله صحیح و سلامت باشید هر دوتون

ممنون گلم نه هنوز اخدای ماه ششمم  انشاءالله که شمام خیلی زود مامان بشی‌ فقط تو واتساپ گروه تو ...

سلام گلم

ببخشید منو هنو نبردن تو گروه زری جون

ببخشید گلم تو زحمت انداختمت

خیلی ممنون از لطفت

سلام گلم ببخشید منو هنو نبردن تو گروه زری جون ببخشید گلم تو زحمت انداختمت خیلی ممنون از لطفت

عزیزم من الان پیامتو دیدم الان شمارتو میفرستم واسه ادمین

سلام گلم ببخشید منو هنو نبردن تو گروه زری جون ببخشید گلم تو زحمت انداختمت خیلی ممنون از لطفت

پیام دادم گفتن که به زری میگه

عزیزم منو میبری گروه؟؟ 

عزیزم من خیلی وقته از گروهشون دراومدم مثل اینکه گروه و لغو کردن