2777
2789
عنوان

اونایی که ای وی اف کردن

291 بازدید | 36 پست

سلام من روز۱۳_انتقال هستم ازروزچهارم لک بینی داشتم الان که روز۱۳انتقالم لخته قهوه ایی میبینم یعنی جنینام ازبین رفتن راهنمایی کنیدممنون میشم

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
سلام گلم ؟؟،شما باردار نمیشدی؟؟ میشه بگی چقدر طول کشید؟؟؟هزینه ات چقدرشد؟؟؟؟؟؟؟درد هم داشت تخمک کشی ...

سلام بعله من خودمم تنبلی تخمدان وهمسرم ضعیف دارومیده تحریک تخمدان یه ماه نه دردنداشت بیهوش میکنن،هزینم شد۱۰میلیون وسیصدبه جزپول دارو

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بعله من خودمم تنبلی تخمدان وهمسرم ضعیف دارومیده تحریک تخمدان یه ماه نه دردنداشت بیهوش میکنن،هزی ...

پس چرا یکی میگفت نزدیک۲۷میلیون خرج میشه؟؟

من بخوام برم واس تعیین جنسیت ولی مشکلی واس بارداری نداشته باشم بازم اینقد خرجم میشه؟؟

پس چرا یکی میگفت نزدیک۲۷میلیون خرج میشه؟؟ من بخوام برم واس تعیین جنسیت ولی مشکلی واس بارداری نداشته ...

واسه من باداروهاشد۱۲تومن تعیین جنسیت هم بیشترمیشه پولش دکتربادکترفرق میکنه

سلام بعله من خودمم تنبلی تخمدان وهمسرم ضعیف دارومیده تحریک تخمدان یه ماه نه دردنداشت بیهوش میکنن،هزی ...

راست میگه به منم گفتن ۳۰میلیون من تنبلی دارم اولی با امپول حانله شدم میخوام برم مستقیم آی وی اف حوصله دارو و ..ندارم بعدم پسر میخوام بچه اولم دخترشد 

پول دارو چقدر شد؟؟؟ با بیمه شد ۱۰تومن؟؟؟ کدوم بیمارستان ؟؟؟؟؟؟

من تکمیلی هستم دوتومن هم داروشدازادشدبادارو۱۲من خصوصی میرم ارومیه

عزیزم لکه بینی تو ای وی اف طبیعیه ولی حتما باید استراحت کنی وشیاف بزنی 

جنینات چندروزه هستن؟یه تست بزن ان شاءالله که مثبتی 

گاهی لکه بینی نشونه مثبت شدن ولانه گزینیه گاهی هم منفی نمیشه گفت الان شما مثبتی یامنفی بد به دلت راه نده

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔امروز تاریخ ١۴۰۴/۰۵/۰١ هستش که انتقال جنین انجام دادم وباتوکل برخدا وائمه بدون استرس این روزا رو سر میکنم🙏دوهفته گذشت از انتقالم امروز ١۴۰۴/۰۵/١۵ هستش ازمایش بتا دادم کلی چشم انتظاری کشیدم تاجوابش اومد ومن مثبت شدم خدایاااااا شکرت بالاخره منم مامان شدم😍😍😍١۴۰۴/۰۵/١٩ تواین تاریخ مجدد ازمایش بتا رو تکرار کردم والهی شکر تیتر بتام بالا رفته بود😍روزها گذشت درانتظار شنیدن صدای قلب کوچولوی توی شکمم بالاخره روز سونو فرا رسید امروز١۴۰۴/۰۶/۰۵ هستش وقتی سونو شدم یهو دکتر صدای قلبش رو برام پخش کرد ومن اون لحظه تو آسمونا بودم😢😢الان چهارماه از اون روزا میگذره و فهمیدم جنسیت نی نی تو دلیم گل دختره😍😍😍خدایا بابت تمام این مدتی که همراهم بودی و نذاشتی تو غربت وتهایی بهم سخت بگذره واین روزا رو به راحتی سپری کنم سپاسگزارم ازت😘😘😘

راست میگه به منم گفتن ۳۰میلیون من تنبلی دارم اولی با امپول حانله شدم میخوام برم مستقیم آی وی اف حوصل ...

هردکتری یه قیمتی میگه

من تکمیلی هستم دوتومن هم داروشدازادشدبادارو۱۲من خصوصی میرم ارومیه

حتنا با بیمه حساب میشه برا من میگن اول باید قرص و دارو و امپول بزنی اگه نشدی ای وی اف تا هزینه ندی منم نمیدونم چیکار کنم سنمم بالاست کلا ۱بچه میخواستم دخترشد حاا یه پسر میخوام موندم چه کنم

پس چرا یکی میگفت نزدیک۲۷میلیون خرج میشه؟؟ من بخوام برم واس تعیین جنسیت ولی مشکلی واس بارداری نداشته ...

بیمارستان دولتیا کمتر میشه هزینه ولی مطبای شخصی همین حدود درمیاد والبته بستگی به مشکلتون هم داره ومیزان مصرف داروهاتون

تعیین جنسیت هم کلا پنج تاهشت میلیون بیشتر از ای وی اف معمولی میگیرن

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔امروز تاریخ ١۴۰۴/۰۵/۰١ هستش که انتقال جنین انجام دادم وباتوکل برخدا وائمه بدون استرس این روزا رو سر میکنم🙏دوهفته گذشت از انتقالم امروز ١۴۰۴/۰۵/١۵ هستش ازمایش بتا دادم کلی چشم انتظاری کشیدم تاجوابش اومد ومن مثبت شدم خدایاااااا شکرت بالاخره منم مامان شدم😍😍😍١۴۰۴/۰۵/١٩ تواین تاریخ مجدد ازمایش بتا رو تکرار کردم والهی شکر تیتر بتام بالا رفته بود😍روزها گذشت درانتظار شنیدن صدای قلب کوچولوی توی شکمم بالاخره روز سونو فرا رسید امروز١۴۰۴/۰۶/۰۵ هستش وقتی سونو شدم یهو دکتر صدای قلبش رو برام پخش کرد ومن اون لحظه تو آسمونا بودم😢😢الان چهارماه از اون روزا میگذره و فهمیدم جنسیت نی نی تو دلیم گل دختره😍😍😍خدایا بابت تمام این مدتی که همراهم بودی و نذاشتی تو غربت وتهایی بهم سخت بگذره واین روزا رو به راحتی سپری کنم سپاسگزارم ازت😘😘😘

عزیزم لکه بینی تو ای وی اف طبیعیه ولی حتما باید استراحت کنی وشیاف بزنی  جنینات چندروزه هستن؟یه ...

پنج روزه هستن الان وقت خودم هستم ولی میترسم لخته دیدم جنینام ازبین نرفته باشن طاقتشوندارم