2777
2789

پروانه گرفتین؟بعدش تو ای پیشخوان ثبت نام کنید و همینطور آیتی سازان،خدمات میدن

ی سری خدماتم مثل گاز و برق و آب و همراه اول و ایرانسل هم باید ب شرکتاشون جدا جدا درخواست بدین...

پروانه گرفتین؟بعدش تو ای پیشخوان ثبت نام کنید و همینطور آیتی سازان،خدمات میدن ی سری خدماتم مثل گاز ...

درخواست داذم ...مسئول صنف میگه بزای حمایت از همون شخصی ک هست به سختی بهت میدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پروانه گرفتین؟بعدش تو ای پیشخوان ثبت نام کنید و همینطور آیتی سازان،خدمات میدن ی سری خدماتم مثل گاز ...

کلا در چه صورت میتونی راحتتر تو این شغل اسم دربیاری؟

خدماتش راحت میدن؟

درخواست داذم ...مسئول صنف میگه بزای حمایت از همون شخصی ک هست به سختی بهت میدم 

الان دیگه خوشبختانه همین ک شماره پروانه داشته باشین،خیلی از مشکلات پارتی بازی حل میشه،نگران نباشید مستقیما با مسیولین آیتی ساز و ای پیشخوان تماس بگیرید،نمیدونم شما از طریق فناوری اقدام کردید یا تنظیم مقررات،میتونید از اوناهم کمک بگیرید

فقط از مرحله درخواست تا گرفتن پروانه خ زمان میبره،شرکت ثبت شده دارین؟

کلا در چه صورت میتونی راحتتر تو این شغل اسم دربیاری؟ خدماتش راحت میدن؟

بین مردم و مشتریا همینکه انصاف رو رعایت کنی و خوش اخلاق باشی،جذب میشن

برا خدماتم بعضیاش راحته،بعضیاش دوندگی داره گرفتنش...

دست تنها خیلی سخت میشه،ی نفر باید اوایل همه ش بره این اداره و اون اداره تا خدماتو اوکی کنه

الان دیگه خوشبختانه همین ک شماره پروانه داشته باشین،خیلی از مشکلات پارتی بازی حل میشه،نگران نباشید م ...

من از طریق اتحادیه دفاتر پیشخوان استانمون اقدام کرذم اونم از پارسال ک درخواست دادم تا الان منو سر میدوانه ...چطوری از طریق تنظیم مقررات یا فناوری اقدام کنم ک از شر این رئیس اتحادیه خلاص بشم؟

من از طریق اتحادیه دفاتر پیشخوان استانمون اقدام کرذم اونم از پارسال ک درخواست دادم تا الان منو سر می ...

همش میگن از پارسال تا الان ک بزار کار گروه تشکیل بدیم...خود مسئول صنف گفت تو چون بی خیال زدن دفترپیشخوان نمیشی مجبورم اینجوری سربدوانمت ...حالا چکارکنم؟😢

[QUOTE=193852867]من از طریق اتحادیه دفاتر پیشخوان استانمون اقدام کرذم اونم از پارسال ک درخواست دادم تا الان منو سر می ...[/QUOTE

تو شهری ک هستین تنظیم مقررات هست؟

اگه نیس وارد سایت تنطیم مقررات بشید و مدارک لازم برای گرفتنپروانه رو ببینید(هفت خان رستمه)

شماره اداره فناوری اطلاعات و ارتباطات شهر یا استانتون رو پیدا کنید با دبیرخونه صحبت کنید....

همش میگن از پارسال تا الان ک بزار کار گروه تشکیل بدیم...خود مسئول صنف گفت تو چون بی خیال زدن دفترپیش ...

چه بد....

اصلا ربطی ب اتحادیه نداره...

الان ثبت نام برا گرفتن پروانه هم مجازیه یعنی مدارک رو هم بارگزاری باید بکنید تو سایت تنظیم مقررات...

کدوم شهر یا استان هستید؟

چه بد.... اصلا ربطی ب اتحادیه نداره... الان ثبت نام برا گرفتن پروانه هم مجازیه یعنی مدارک رو هم با ...

حدی !!!اخه من قبل اقدام از سایت تنظیم نگاه کردم فقط واسه روستاها سایتیه ...برای یه شهر کوچیک از خراسان شمالی هستم 

حدی !!!اخه من قبل اقدام از سایت تنظیم نگاه کردم فقط واسه روستاها سایتیه ...برای یه شهر کوچیک از خراس ...

به مسئول تنظیم مقررات استانمون گفتم برای درخواست پیشخووان گفت از طریق اتحادیه پیگیری کن ؟!

حدی !!!اخه من قبل اقدام از سایت تنظیم نگاه کردم فقط واسه روستاها سایتیه ...برای یه شهر کوچیک از خراس ...

نه دفاتر شهری هم از طریق سایته،خیلی هم دنگ و فنگ داره ثبت نامش.....