ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بستگی به خودتون داره اگه بله برون بگیرید و مهمونای داماد رو هم دعوت کنید و خرج با خانواده عروس باشه عروسی با خانواده داماده اما اگه مراسم بله برون و نامزدی و نگیرید عروسی دوتا خانواده با هم خرج میدن اما معمولا لباس عروس و آرایشگاه و آتلیه با داماده و کت شلوار و ساعت داماد با خانواده عروسه
هر کی ابجد برا جفت بودن ستاره برا ازدواج خواست بیاد پایین تاپیک قبلیم بنویسه مشخصاتشو براش بگیرم 😍برا هرکی گرفتم صلوات بفرسته برام
بعضیا هم توافق میکنن و دو تا مراسم رو شریکی میگیرن متفاوتع مثل ما نامزدی گرفتیم و خرج با خانواده من بود و عروسی رو هم قراره باهم خرج کنیم اما لباس عروس و ارایشگاه و اتلیه با داماده ما فقط خرج تالار و کت شلوار
هر کی ابجد برا جفت بودن ستاره برا ازدواج خواست بیاد پایین تاپیک قبلیم بنویسه مشخصاتشو براش بگیرم 😍برا هرکی گرفتم صلوات بفرسته برام
فقط اینکه بخوایم خرج عروسی رو نصف نصف بگیریم باید تعیین کنیم دقیقا مثل شما کی چی بگیره یا همون ...
ببین شما فقط پول تالار رو نصف میکنید عزیزم و یک کت شلوار و ساعت اگه نگرفتید برا آقاداماد تهیه میکنید بقیه چیزا مثل آتلیه لباس عروس آرایشگاه کیف و کفش عروس با خانواده داماده