2777
2789
عنوان

کولیک😢☹

135 بازدید | 24 پست

مامانا پسر من امروز یه ماهه شد

و شبا خیلی گریه میکنه

دیگه جون ندارم☹😢

بنظرتون این گریه هاش تا چه مدته؟؟

ممکنه بعد چهلم تموم بشه!؟😢

بچم خودش هم هلاک شد قطره و دارو هم میدم فایده نداره فقط سوار ماشین میشه آرومه😖

خدایا شکرت❤ پسرم همه زندگیمه😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم.خسته نباشی.بعضی نوزادا بعد چهل تموم میشه بعضیا بعد ۴ماه.ولی دخترم تا ۸ماهگی داشت.انشالله برای تو‌چهل روزگی تموم بشه گلم

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰

وایی پسر منم همینجور بود هیچی ام فایده نداشت.تا سه ماه یا بیشتر ادامه داشت.شبا شیفتی با شوهرم توی خونه تابش میدادیم بخوابه😥.الآن باردارم همش میترسیم این یکی ام همینجوری باشه😓شوهرم از همین الآن عزا گرفته واسه شب بیداری🤣

راه حلی چیزی دارین واسه آروم شدنش؟؟

صدای سشوار بزار براش تو اتاق تاریک با نور ملایم باشه.بچه های کولیک از جمع متنفر.باباش تو گوشش براش نجوا کنه چون صدا مادر ظریفه بدتر میشن

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰
عزیزم.خسته نباشی.بعضی نوزادا بعد چهل تموم میشه بعضیا بعد ۴ماه.ولی دخترم تا ۸ماهگی داشت.انشالله برای ...

ان شاءالله☹

وای تا ۸ ماهگی چجوری تحمل کردی

من دیگه اینقدر سر دخترم این دکتر اون دکتر رفتم خودم استاد شدم.قطره بی بی کر بده

وایی پسر منم همینجور بود هیچی ام فایده نداشت.تا سه ماه یا بیشتر ادامه داشت.شبا شیفتی با شوهرم توی خو ...

آخییی😂😂

ان شاءالله که این نینی آرومه😍🤣

صدای سشوار بزار براش تو اتاق تاریک با نور ملایم باشه.بچه های کولیک از جمع متنفر.باباش تو گوشش براش ن ...

باشه مرسی گلم...سشوار میزارم ولی گاهی انقدر شدید داد میزنه 

انگار دارن گوشتشو میکنن😖

ان شاءالله☹ وای تا ۸ ماهگی چجوری تحمل کردی

قشنگ افسردگی گرفتم تا ۲ماهگی هیچ شبی نخوابیدم روزا میتونستم یکم استراحت کنم واکسن ۲ماهگیشو که زدم شبش برای اولین بار خوابید قشنگ یادمه از ذوق به همه خبر میدادم خوابیده😂

آخییی😂😂 ان شاءالله که این نینی آرومه😍🤣

انشالله😢.باورت میشه انقد تابش میدادم سرم گیج میرفت چشمامم سیاهی میرفت میخواستم بخورم زمین.شوهرمو بیدار میکردم شیفتو تحویل میگرفت.اون بیچاره م صبحش میرفت کار