2777
2789
عنوان

هوو

| مشاهده متن کامل بحث + 20128 بازدید | 99 پست

از خدا و امام زمان نخواستی هوو دار نشی؟ خواستی هووت باردار نشه؟!🤔 اگه تمرین برای قصه نویسی آماتوره یا پربازدید شدن کار درستی نیست قسم دادن به این اون

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃

نمیتونی طلاق بگیری؟

از سيه كاري شمران و يزيدان فرياد!                                                                                               ياحسين بن علي                                                                                                                      همتت همزه حق جويان باد!                                                                                                           (هوشنگ ابتهاج)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خدا و امام زمان نخواستی هوو دار نشی؟ خواستی هووت باردار نشه؟!🤔 اگه تمرین برای قصه نویسی آماتوره ...

حالا شاید یه درصد راست بگه اگر ما به خدا و پیغمبر اعتقاد داریم نباید زود قضاوت کنیم...

از سيه كاري شمران و يزيدان فرياد!                                                                                               ياحسين بن علي                                                                                                                      همتت همزه حق جويان باد!                                                                                                           (هوشنگ ابتهاج)

اه ینی واقعا ۸سال تحمل کردی این زندگیرو؟چجوری اجازه دادی همون تنی ک یکی دیگه توی بغلش بوده بیاد ب توام دست بزنه چندشت نمیشد ازین کار؟واقعا تویی ک واسه خودت ارزش قائل نیستی انتظار داری اون مرد یا زنش واسه تو ارزش و احترام قائل باشن؟خیلی زن بی غیرت و ترسویی هستی کاش بشه ک زودتر از خواب بیدار شی متاسف شدم از همه حقارتی ک بهت تحمیل کردن و دم نزدی

خودم كمتر ازتو نفس میكشم كه سهم ِ هواموببخشم به تو،تو حرف زیادی داری با خدابگو تا خدامو ببخشم به تو

چ دوره زمونه بدی شده  

ایشالله هم شوهرت و هم هووت زمین گیر بشند و خوار شدنشون رو ببینی.. بلکه اروم بشی..

من تاحالا همچین دعایی برای کسی نکردم ولی خدا خوش نمی یاد در حق کسی انقدر ادم ظالم باشه...

کاش ک تاپیکت دروغ باشه...

فقط خاک بر سر شوهر نامردت.توکل کن ب خدا.اگه راهی نداری.بمون ب پای دخترت بزرگش کن.گناه داره.

برو پیش امام رضا.بگو خودت حق منو بگیر از این نامردا

خاک تو سر اون خانوم ک ب همجنس خودش هم رحم نمیکنه.

عجب صبری داری عزیزم... 

طلاق می گرفتی میرفتی سر کار، بهتر بود ازین زندگی 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)