2821
2789
عنوان

عروسیش بود

422 بازدید | 59 پست

ب زور از خدا نخواستمش،اتفاقا هربار خدا نشونه هاشو برام میفرستاد ک قسمت هم نیستیم ی جورایی داشت از دستش نجاتم میداد

ولی خدایا من ک هر بار بهت نیگفتم خوشبختش کن انقدر ک غمهاشو یادش بره،ولی وقتی برگشت و بانامردی رفت ،نه ،بسه دیگه دلرحم بودنم،کاش نمیذاشتی با این خانم ازدواجش سربگیره،کاش ذوقشو کور میکردی کاش نمیذاشتی لباس دامادی بپوشه،دخترروهم نجات میدادی،خوشبخت بشه عا ولی ن با این خانم 

برا ازدواج با این خانم پاگذاشت رو دل من،روغرورمن

ناراحتیم از توه خدایا  ک انگارن انگار دل ماهم شکسته

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو از کجا میدونی اون قرارا گجا تاوان پس بده؟

تو از کار خدا چه میدونی دختر؟

از کجا میدونی زندگیش دوام داشته باشه

از کجا میدونی سر دخترش نیاد

از کجا میدونی اصن بتونه بچه دار بشه یانه

به خدا اعتماد نداری؟

بسمر به خودش رها کن گلم

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
تو از کجا میدونی اون قرارا گجا تاوان پس بده؟ تو از کار خدا چه میدونی دختر؟ از کجا میدونی زندگیش دو ...

👌👌👌

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
تو از کجا میدونی اون قرارا گجا تاوان پس بده؟ تو از کار خدا چه میدونی دختر؟ از کجا میدونی زندگیش دو ...

وقتی تاوان بده و من بیخبر ب چ دردم میخوره،فکر نمیکنم تو عکسشون ی ذوقی داشتن انگار چند ساله عاشقم

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

الان نامردی زیاد شده.

نمیدونم چرا دل سنگ شدن بعضیا.

خدا بداد دلت برسه.

ان شاء الله خدا چنان خوشبختت کنه ک اون آقا حسرت خوشبختیتو بخوره

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
وقتی تاوان بده و من بیخبر ب چ دردم میخوره،فکر نمیکنم تو عکسشون ی ذوقی داشتن انگار چند ساله عاشقم

خدا کاری میکنه ک گذرش بهت بخوره و بیاد حلالیت.

خب این قانون دنیاس

اون وقتی تاوان پس میده که تو دیگه اصلا برات مهم نیست و زندگی خودتو داری

تازه خیلیا بصیرت اینم ندارن که دادن تاوان چیو کیو کجارو پس میدن

مگه نشنیدی چوب خدا صدا نداره

تو باید رها کنی اونو گفتم بسپارش بخدا دیگه ام ازش خبر نگیر

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
مث رها برو بکشش،این مردا لیاقت مرگ دارن

نگووو😑😑

رها کیسته؟

خب این قانون دنیاس اون وقتی تاوان پس میده که تو دیگه اصلا برات مهم نیست و زندگی خودتو داری تازه خی ...

سری قبل شب خاستگاری تموم کرد ب ماه نکشید خدا پدرشو گرفت و بعد ک برگشت گفت هنوز خودمو پیدانکردم چنان غمی خدا نصیبش کرده بود