2777
2789
عنوان

عروسیش بوده😏

182 بازدید | 12 پست

عروسیش بوده،واقعا ک دنیا بر مدار عدالت میچرخه😏واقعا ک هرکی ی ذره بدی کنه میبینه،واقعا ک خداجای حق نشسته،واقعا که تاوان پس میده،واقعا ک خدا صدای دلشکسته رو میشنوه

واسه همین شادوخرم عروسی هم گرفتن و خوشبخت و تمام،پس این لعنتی چجوری بدونه هرغلطی دلش خواست نمیتونه بکنه،پس چجور بفهمه دل منو تکه تکه کرد،پس ازکجا بفهمه این بیشعور ک اشکهای ی دخترو دراوردن تاوان داره،خدایااااا ممنونم مرسی ک شما هم اشکهامو دیدی و گفتی ولش کن ...

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چکار شده

من که فقط واقعا رو تو جمله هات فهمیدم فقط

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
صبر کن تازه اولشه ، خدایی هم هست

کو پس ، چرا دنیا اینجوریه،انگار ن انگار خودش برگشته بود و داشت التماس میکرد،اخه یهویی رفتن چرا تاوان نداره

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

چقدر دردناک  واقعا خدا انگار براش مهم نیست  هرچی بیشتر بد باشی دنیا باهات بهتره

اره 

شما کرمونی هستین ؟

سلام

نه من برا استان فارسم😁😁

از خودتونم.هم لهجه ای هسیم😂❤️

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
کو پس ، چرا دنیا اینجوریه،انگار ن انگار خودش برگشته بود و داشت التماس میکرد،اخه یهویی رفتن چرا تاوان ...

عزیزم میگن دیگه چوب خدا صدا نداره ، تو صبوری کن و اینکه کینه و بدی رو از خودت دور کن محکم باش تو خودت یه آینده ی خوب داری آیندتو خراب نکن ، الان ناراحتی ولی بدون یه روز میرسه که دیگه برات مهم نیست نیاز به زمان داری 

🏹🤍
عزیزم میگن دیگه چوب خدا صدا نداره ، تو صبوری کن و اینکه کینه و بدی رو از خودت دور کن محکم باش تو خود ...

ممنون گلم از همدردیت🌹