2777
2789

عروس ما چهار تا خواهر شوهر داره هیچی جاری نداره 😁

خودم دو تا خواهرشوهر دارم فوق العاده حرف در بیار

و سه تا جاری هم دارم که هیچ مشکلی نداریم با هم فقط این خواهرشوهرام همیشه حرف میارن میبرن باعث دعوای ما جاری ها و قهر هستن 

حرف چی بگم خنده تون میگیره 

مثلا یه بار خواهرشوهر کوچیکم گفت پسر فلانی شیطونه 

منم گفتم اره ماشالله یه جا بند نمیشه 

رفته بود گفته بود به جاریم من گفتم که پسرش ادب نداره بی تربیت هست میاد همه خونه م رو بهم میزنه 

در حالی که من بچه میاد تارو مارم کنه خونه رو صدام در نمیاد و نمیگم هیچی 

دیگه همین شد دو ساله جاریم قهره 😂

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااایی خوبن؟

زیاد نمیبینمشون که بخواد مشکلی پیش بیاد

شاید شاید سالی دو سالی یه بار

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍
عروس ما چهار تا خواهر شوهر داره هیچی جاری نداره 😁 خودم دو تا خواهرشوهر دارم فوق العاده حرف در بیار ...

عجبا نشنیدی میگن تفرقه انداز و حکومت کن ایناهم این سیاست رودر پیش گرفتن

جاوید عشق مامان
عجبا نشنیدی میگن تفرقه انداز و حکومت کن ایناهم این سیاست رودر پیش گرفتن

اره خدایی 

اینبارم اومد و رفت خواهرشوهرم لال بودم 

چقدر پشت سه تا جاریهام گفت 

من لال بودم ولی میدونم باز حرف در میاره میگه فلانی گفته 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

دوتا جاری یکیش رو اصلا نمیبینم چون برادر شوهرم از زنه اولی پدر شوهرمه اون یکیش هم خونش چسبیده به خونم بازم رفت و آمدی نداریم 

5خواهر شوهر دارم اونارم اصلا نمیبینم چون از زنه اولی پدر شوهرم هستن از زنه دومی که مادر شوهرمه فقط دوتا پسر هست که یکیش شوهره منه 😂

به زودی منم مامان میشم برای مامان شدنم یه صلوات بفرس 😍
اینجور مواقع صداشو ظبط کن

ندارم گوشی داشتم حتما 

با گوشی شوهرم میام سایت

گوشی خودم دست پسر جاریمه که با ما زندگی میکنه