2777
2789
عنوان

خیلی تنهام

87 بازدید | 4 پست

دلم خیلی گرفته ، رابطه ام با اونی که عاشقش بودم تموم شده البته کاملا دوستانه از هم جدا شدیم دلم پر میکشه برای یک لحظه دیدنش برای یکبار دستشو گرفتن دوباره تو همون خیابونا راه رفتن دوباره اون حس رو تجربه کردن مطمئنم دیگه هیچ وقت عاشق نمیشم

حوصله خونه رو ندارم از مامان بابام دلگیرم ازشون ناراحتم ولی به زبون نمیارم تحملشون میکنم خیلی خیلی سختمه همش گریه میکنم از دیشب یکبند دارم گریه میکنم چشمام خیلی داغون شده انقدر گریه کردم سرم از درد میترکه خدایا چرا من انقدر تنهام 

هیچ دوستی ندارم که باهاش درد و دل کنم هرچی لیست گوشیمو بالا پایین میکنم هیشکی نیست که بتونم بهش پیام بدم و باهاش حرف بزنم

من هستم درخواست دوستی بده در خدمتم هر چی دلت میخواد بگو

خیلی داغونم خیلی دلم میخواد اون روزای خوب برگرده اون روزایی که فکر میکردم هیچی جلوداره عشقمون نیست همه ی آینده رو باهاش تصور کرده بودم همه ی روزا رو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا که عشقتون واقعی نیست چون اگه واقعی بود هر دو الان باید تو تیمارستان بودید چون عشق مثل نفس میمونه اگه نفس نباشه طرف می میره .خیالت راحت عشقای امروزی فقط یک توهم هست عادتت میشه بچسب به زندگی .خودت با خیالات اذیت نکن