2777
2789
انشالله که این سری بگیره فقط توکل کن بخدا توی این مورد فقط باید خدا بخواد توی همین سایت دیدم خیلی ها ...

دقیقا دکتربه من گف هیچوقت طبیعی بچه دارنمیشه شوهرت هیچوقت ولی شد

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کاربری هست اینجا فندوق خانوم فک کنم قبل عید ای یو ای کردن نشد ماه بعدش خودشون باردارشدن طبیعی ،بی ...

اون ماه همسرم مکمل گیاهی خورد شده بود ۵۵ ملیون نگرفت..این ماه این شد یعنی میگیره!؟؟

🥰🤱🏻
یه کاربری هست اینجا فندوق خانوم فک کنم قبل عید ای یو ای کردن نشد ماه بعدش خودشون باردارشدن طبیعی ،بی ...

۲۰ میلیون فکر‌کنم حد نرمالشه. واسه همسر من ۱۰ میلیون بود با تحرک کم

اخه دیروز ۱۲ روز مونده بود به پریم..فک نکنم..لانه گزینی میگن سه چهار روز قبل پریه..باور کن از بس فکر ...

آخه دلیلی نداره لک صورتی همینطوری ببینی. تو اگه فکرت به سقط میره که فکر‌میکنی‌به خاطر سقطه، اصلا الان تو سقطی نداری که منجر به خونریزی بشه. سقط با خونریزی برای جنینی هست که جفت و کیسه آب تشکیل شده و به دیواره رحم چسبیده. وقتی که جدا میشه و سقط میشه منجر به خونریزی میشه. 

مطمئن باش لانه گزینی بوده

اون ماه همسرم مکمل گیاهی خورد شده بود ۵۵ ملیون نگرفت..این ماه این شد یعنی میگیره!؟؟

خدابخاد میشه میگم که من باهفت ملیون باردارشدم ازته دلم دعامیکنم خدامعجزه شو به شماهم نشون بده وبارداربااشی

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
دکتر ب منم گف ولی شدم اما قلب نداشت جنین

ایشالا اینسری  باردارباشی وقلبشم تشکیل بشه اصلا استرس نداشته باش عزیزم توکلت به بالایی باشه وقتی انتظارشونداری برات همه چیزو درست میکنه