2777
2789

قبل زایمان ۶۵ بودم موقع زایمان۸۰ بودم ۷۵ شدم الان‌دوباره ۸۰ کیلوم بچم هنو سه ماهش نشده دوماه و بیست و پنج روزه. 

شیر خودمم میدم چیکار کردین بعد زایمان با اضافه وزن؟؟ 

همه میگن که پسرم ۶ ماه بشه لاغر میشم اما فک نکنم

.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌عضو   گروه نارنجی وزن اولیه ۷۹ وزن هدف ۷۰ 🧡🧡 تاریخ شروع۳/۳۰ من مطمئنم که میتونم تا مهر به وزن ۷۰کیلو برسم🤩 بهترین روزه اون روزه برام 

ورزش میکنی ب هیکل ایده الت میرسی

هیچی نشد نداره مطمئن باش😍

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبل از زایمان ۶۰ کیلو بودم الان شدم 57 کیلو ؛ لاغری باعث شده زیر چشام گود شه و کبود دیده شه هرچقد ...

چیکار کردی؟؟ شیر میدی؟

.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌عضو   گروه نارنجی وزن اولیه ۷۹ وزن هدف ۷۰ 🧡🧡 تاریخ شروع۳/۳۰ من مطمئنم که میتونم تا مهر به وزن ۷۰کیلو برسم🤩 بهترین روزه اون روزه برام 
ورزش میکنی ب هیکل ایده الت میرسی هیچی نشد نداره مطمئن باش😍

الان هم پیاده روی میکنم اما اثر نداره چون بعدش میخورم که شیر داشته باشم 

میتونین ورزش کنین و برنامه غذایی رعایت کنینن بدون اذیت شدن؟اگه میتونین معرفی کنم از جایی که خودم نتی ...

اره گلم

من قبل از زایمان ۶۰ کیلو بودم الان شدم 57 کیلو ؛ لاغری باعث شده زیر چشام گود شه و کبود دیده شه هرچقد ...

هر روز بیا سیب زمینی آب پز کن ب دلخواه سیر رنده کن (فوق العاده خوشمزه میشه) بعد خیارشور و هویچ و نمک و فلفل و کمی مایونز

از طعمش سیر نمیشی

سیب زمینی باعث چاقی میشه ولی نه چاقی بیش از حد ب بدنت فرم هم میده

بهترین راه همینه😍

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍
از وقتی بچم به دنیا اومده بود فقط روز اول تونستم شیر بدم بعدش حوصلم نکشید

🥺من اگه شیر هم ندم دیگه میترکم از چاقی 

الان هم پیاده روی میکنم اما اثر نداره چون بعدش میخورم که شیر داشته باشم 

اشکال نداره جانم 

فرزندت ک یکم بزرگتر شد شماهم کم کم لاغر میکنی 

ولی ورزش ضرر نداره

اصلا فکرتو اینهمه درگیرش نکن 

اشکال نداره جانم  فرزندت ک یکم بزرگتر شد شماهم کم کم لاغر میکنی  ولی ورزش ضرر نداره اصل ...

نمیشه  آخه همه لباسام تنگم شده کفشام پام توش نمیره از سایز۴۲ رسیدم۴۸😭😭