برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من قبل از زایمان ۶۰ کیلو بودم الان شدم 57 کیلو ؛ لاغری باعث شده زیر چشام گود شه و کبود دیده شه هرچقد ...
هر روز بیا سیب زمینی آب پز کن ب دلخواه سیر رنده کن (فوق العاده خوشمزه میشه) بعد خیارشور و هویچ و نمک و فلفل و کمی مایونز
از طعمش سیر نمیشی
سیب زمینی باعث چاقی میشه ولی نه چاقی بیش از حد ب بدنت فرم هم میده
بهترین راه همینه😍
برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍
الان هم پیاده روی میکنم اما اثر نداره چون بعدش میخورم که شیر داشته باشم
اشکال نداره جانم
فرزندت ک یکم بزرگتر شد شماهم کم کم لاغر میکنی
ولی ورزش ضرر نداره
اصلا فکرتو اینهمه درگیرش نکن