2777
2789
عنوان

مناجات سالکان(صحیفه سجادیه) 🌠⭐

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 82 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان گرامی، به تاپیک مناجات سالکان(انس با صحیفه سجادیه) خوش آمدید🌠       &n ...

سلام خواهر عزیزم.  بی اندزاه از لطف و محبتت تشکر میکنم.ان شاالله به حق امام صادق (ع) عاقبت به خیر باشی.ان شاالله دوست نازنینمون رو هم حاجت روا و سلامت باشند همیشه.        

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.
سلام خواهر عزیزم.   بی اندزاه از لطف و محبتت تشکر میکنم.ان شاالله به حق امام صادق (ع) عاقبت به ...

سلام گل ناز و قشنگم❤️💕❤️خواهش میکنم🌹🌹🌹🌹الهی آمین💚💚بهترینها نصیب دل مهربونت💐💚💐💚

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
عزیز دلم ممنونم از لطفت 🙏🙏🙏❤❤ خیلی محبت کردی 💝💝💝

الهی زودتر از آنچه فکرشو کنی و از راه‌های حلال و شگفت انگیز حاجتروابشی مارال جان💚🌹💚🌹

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
الهی زودتر از آنچه فکرشو کنی و از راه‌های حلال و شگفت انگیز حاجتروابشی مارال جان💚🌹💚🌹

قربون لطفت عزیزم ❤❤

همچنین شما و همه ی دوستان 🙏🙏💙💙💙

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
سلام دوستان گرامی، به تاپیک مناجات سالکان(انس با صحیفه سجادیه) خوش آمدید🌠       &n ...

سلام ابجی مرسی خوندم💛🧡❤️

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)
سلام ابجی مرسی خوندم💛🧡❤️

سلام خواهرجون، قبول حق🤲الهی و به مدد فرشتگان الهی بزودی زود حاجتروابشید🍀💖🍀💖🍀💖

2790
2778
2791
2779
2792