2789
عنوان

فانتزیام

163 بازدید | 10 پست

چقدر دوس دارم ب مجردی برگردم.با درآمدم خونه و ماشین بخرم و یه اکیپ دوستانه مث خودم تشکیل بدم و برای پیش هم بودن وقت و ساعت نداشته باشم.یه دفعه بزنیم ب جاده و دل کوه و کمر مسافرت فارغ از هر فکر و خیالی ..

شب نشینیای دوره ای و لذت بردن ازین ک تونستی ب تنهایی بدون وجود هیچ خانواده ای حال خودت رو خوب کنی

ازدواج یه غل و زنجیر شده ک خلاصه شده توی بشور و بساب و  پخت و پز و از تفریح و خنده و مسافرت و حتی دیدن یه سریالی ک دوس داری بزن .. 

حالم ازین سبک زندگی داره بهم میخوره

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل منی  خیلی خسته شدم

بقیم مث ما هستن ولی خوابن

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
کاش بشه دوباره مجرد میشدم😒

فعلا ک بچه ها دست و پامونو بستن

آره دقیقا. ولی مجرد ها هم هستن ک از تنهایی مینالن. کلا انگار زندگی باید یه مشکلی داشته باشه!!!! چه م ...

فکر میکنن آش دهن سوزیه ازدواج.البته کسی ک بخاد ب گناه نیفته ناگزیر با همه ی شرایطش باید قبول کنه.یکی

فکر میکنن آش دهن سوزیه ازدواج.البته کسی ک بخاد ب گناه نیفته ناگزیر با همه ی شرایطش باید قبول کنه.یکی

کلا بحث متاهلی و مجردی نیست. هررررر طوری باشی بازم کلی حسرت داری. خاصیت زندگی اینه.

تیکر 
کلا بحث متاهلی و مجردی نیست. هررررر طوری باشی بازم کلی حسرت داری. خاصیت زندگی اینه.

شایدم