2777
2789
عنوان

فانتزیام

163 بازدید | 10 پست

چقدر دوس دارم ب مجردی برگردم.با درآمدم خونه و ماشین بخرم و یه اکیپ دوستانه مث خودم تشکیل بدم و برای پیش هم بودن وقت و ساعت نداشته باشم.یه دفعه بزنیم ب جاده و دل کوه و کمر مسافرت فارغ از هر فکر و خیالی ..

شب نشینیای دوره ای و لذت بردن ازین ک تونستی ب تنهایی بدون وجود هیچ خانواده ای حال خودت رو خوب کنی

ازدواج یه غل و زنجیر شده ک خلاصه شده توی بشور و بساب و  پخت و پز و از تفریح و خنده و مسافرت و حتی دیدن یه سریالی ک دوس داری بزن .. 

حالم ازین سبک زندگی داره بهم میخوره

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مثل منی  خیلی خسته شدم

بقیم مث ما هستن ولی خوابن

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
کاش بشه دوباره مجرد میشدم😒

فعلا ک بچه ها دست و پامونو بستن

آره دقیقا. ولی مجرد ها هم هستن ک از تنهایی مینالن. کلا انگار زندگی باید یه مشکلی داشته باشه!!!! چه م ...

فکر میکنن آش دهن سوزیه ازدواج.البته کسی ک بخاد ب گناه نیفته ناگزیر با همه ی شرایطش باید قبول کنه.یکی

فکر میکنن آش دهن سوزیه ازدواج.البته کسی ک بخاد ب گناه نیفته ناگزیر با همه ی شرایطش باید قبول کنه.یکی

کلا بحث متاهلی و مجردی نیست. هررررر طوری باشی بازم کلی حسرت داری. خاصیت زندگی اینه.

تیکر 
کلا بحث متاهلی و مجردی نیست. هررررر طوری باشی بازم کلی حسرت داری. خاصیت زندگی اینه.

شایدم