2777
2789
عنوان

عصبی شدن زیاد

97 بازدید | 13 پست

دوستان من ۲۲ سالمه یه مدتیه که خیلی زیاد عصبی میشم ، و بدتر از همه اینه که هر چی میخوام خودمو کنترل کنم انگار بدتر میشه ، ینی مثلا وقتی یه موضوع ناراحت کننده ای پیش میاد و من همش به خودم میگم من میتونم خودم رو کنترل کنم و اروم نگه دارم و عصبی نشم ، ولی اصلا نمیشه ینی من انگار نمیتونم.

من خیلی این موضوع رو امتحان کردم که هر چی میام به هر روشی خودم اروم نگه دارم ، به هیچ عنوان نمیشه.

دوستان شما چه راهکاری رو پیشنهاد میدین؟

به نظرتون من چکار کنم بهتره ؟

فکر کنید منم‌ خواهرتونم تورو خدا اگه راهی به نظرتون میاد بهم بگید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم اینجوری ام ...جدیدا اینجوری شدما زود عصبی میشم...مخصوصا موقع پریودی که نگو 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
منم خیلی عصبی بودم همش دعوا و...  من رفتم دکتر یه قرص داد آروم شدم الان خدا رو شکر دو ساله که ...

عزیزم شما مثلا بی دلیل یهو عصبی میشدید؟

یا اینکه یه موضوعی پیش میومد که شما رو عصبی کنه؟

عزیزم اضافه وزن تخمدان پلی کیستیک از این چیزا ندارین؟ منم عصبی میشدم که الان بهتر شدم

نه اضافه وزن که ندارم

ولی تنبلی تخمدان دارم

اما به نظرم نمیاد ارتباطی داشته باشه با وضعیت اعصاب

اخه این تنبلی تخمدان رو خیلیا دارن توی بستگان ما ، ولی مثلا از نظر اعصاب اصلا بهم ریخته نیستن

عزیزم شما مثلا بی دلیل یهو عصبی میشدید؟ یا اینکه یه موضوعی پیش میومد که شما رو عصبی کنه؟

بی دلیل که نه ولی دلایل خیلی بیخودی الان خنده ام میگیره سر اون مسائل قاطی میکردم. 

حالا می فهمم خودم چقدر اذیت میشدم موقع عصبی شدن. 

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
بی دلیل که نه ولی دلایل خیلی بیخودی الان خنده ام میگیره سر اون مسائل قاطی میکردم.  حالا می فهم ...

منم همینطورم

اخه بدترش اینه که مثلا وقتی ارومم به خودم قول میدم که دیگه عصبی نشم ولی نمیدونم چرا نمیشه