2789
عنوان

حس شیشمی ام؟؟

377 بازدید | 82 پست

چیز زیادی پیش بینی نکردم ولی حسم همیشه درست کفته

اول اینکه اخرین بار که خواستیم بریم استخر حسم بهم گفت که تا ۱سال و نیم دیگه نمیریم که هفته بعدش کرونا به قم رسید و اصلا نرفتیم  

و حسم میکفت که ابان سال ۰۰کرونا میره و تا دی کلا به ندرت میشه دیدش الان هم میگن ابان قراره ادمای متفرقه رو واکسن بزنن💉💉

و حس میکردم تو سال ۱۴۰۰دو نفر از ما زنده نیست یعنی تو قرن جدید که یکی از فامیلامون مرد و یکی دیگه دقیقا شب قبل عید رفت تو کما و هنوز بیرون نیومده😔

دیگه بقیه ش جزئی بوده مثلا چند دقیقه دیگه یه بلایی سر یکیمون میاد «وقتی خانوادگی میریم گردش» و اخر سر هم یمی مون زمین میخورده🤦🏼‍♀

یافروشگاه حس میکردم اخر به فلان مغازه برا خرید برمیگردیم یا از اون خرید میکنیم و واقعا همین می شد😬

حالا هستم یا نیستم😁😁

دامبلدور: هری،رنج کشیدن نشون میده که تو هنوز یک انسانی،درد بخشی از انسان بودنه:)                                      هری فریاد زد:پس من نمیخوام انسان باشم:(

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هستی خصوصیات ظاهری یا اخلاقی منم بگو لطفا 

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 

هستی ولی خیلی قوی نیست یعنی ممکنه درباره ی یه چیزی نظر بدی بعد برعکسش دربیاد پس به سوالات سخت مثل این : کی بچه دار میشم ، کی برمیگرده و اینا رو جواب نده ممکنه اشتباه بگی و اونا ناامید بشن :)

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
من با اشنا ازدواج میکنم یا غریبه؟ پولدار؟

خدایی ازین فاصله 😐

اخه فقط اینجا یه نوشته س 

حالا به حسم رجوع کنم😁

اشنا ولی فامیل نیس

متوسط به بالا

البته اصلا این چیزا رو باور نکن حتی اگه حس شیشم من رد خور نداشته باشه

دامبلدور: هری،رنج کشیدن نشون میده که تو هنوز یک انسانی،درد بخشی از انسان بودنه:)                                      هری فریاد زد:پس من نمیخوام انسان باشم:(