2777
2789
عنوان

چت شوهرم...😔بیاید

685 بازدید | 35 پست

سلام ‌یکم طولانیه ببخشید.

خانما اگه همسرتون توی این نرم افزارهایی که چت دارن مثل نزدیکا،‌باهم و...‌یا بازی هایی که میشه توش چت کرد عضو بشه و با دخترا چت کنه شما چیکار میکنید؟‌

تو این چهارسالی که باهم ازدواج کردیم بارها دیدم که اینکارو میکنه هربار بهش گفتم خندید و گفت واسه سرگرمیه و مسخره بازی ،‌اینم بگم که حرفهای بد نمیزنه و عکس و اسم از خودش نمیزاره،‌اما امروز یواشکی داشت چت میکرد که گوشی و ازش قاپیدم دیدم با دختره چت کرده شماره واتساپ داده تا دختره بهش پیام بده بازم از رو نرفت و خندید گفت به خدا مسخره بازیه و سرگرمی ،‌گفتم من وبچه تو خونه چی هستیم با ما باش حرف بزن با من...

به خدا همیشه سرکاره وقتایی هم که هست خونه سرش تو گوشیه و میره تو اتاق دیگه ای قلیون میکشه یا فوتبال میبینه ،‌منم همش سرم به پسرم گرمه اما به خدا احساس میکنم افسرده شدم ،‌بهم توجه نمیکنه و محبت نمیکنه ،‌حالم خیلی بده خیلی...بگید چیکار کنم ،‌ منطقی حرف بزنید لطفا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه یه بار دیگه دیدی ازش گوشیشو بزن پایین بشکن 

اگه چیزی گفت بگو چندبار گفتم نکن کردی حقته

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    

خیلی کارهای دیگه کرده اما من همیشه بخشیدم ،‌ تو اینترنت عکس و فیلم های... میدید الان دیگه نمیبینه خیلی نسبت به قبل کم شده،‌چت هاش و دیدم گذشتم به خاطر اینکه به اعصاب خودم فشار نیاد اما نمیتونم دیگه ،‌بهش میگم چرا اینطور میکنی مگه پسر ٢٠ ساله ای یا مجردی که اینکار هارو میکنی اما بازم با همه این کاراش من میشم متهم 😭😭

باهاش حرف بزن عزیزم باارامش، البته که بایدباشماسرشوگرم کنه نه دیگران خودت بروباهاش حرف بزن چیزای جالب تعریف کن نه الان ها! الان نشون بده ناراحتی ازش باسردی باهاش رفتارکن که بدونه کارش زشته

حق با تو هست بگو پاک کنه برنامه هایی که چت دارن چون جنبشو نداره شماره دختره هم بردار بهش پیام بده و کلی دعواش کن که شماره داده به شوهرت

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast