2777
2789
عنوان

عصبانیت شدید

122 بازدید | 7 پست

دوستان من یه مدتیه که خیلی زیاد عصبی میشم ، و بدتر از همه اینه که هر چی میخوام خودمو کنترل کنم انگار بدتر میشه ، ینی مثلا وقتی یه موضوع ناراحت کننده ای پیش میاد و من همش به خودم میگم من میتونم خودم رو کنترل کنم و اروم نگه دارم و عصبی نشم ، ولی اصلا نمیشه ینی من انگار نمیتونم.

من خیلی این موضوع رو امتحان کردم که هر چی میام به هر روشی خودم اروم نگه دارم ، به هیچ عنوان نمیشه.

دوستان شما چه راهکاری رو پیشنهاد میدین؟

به نظرتون من چکار کنم بهتره ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من زخم خورده عصبانیتم.اگه فکر کنی که با عدم کنترل خشمت چطور دل اطرافیانت میشکنه فکر نکنم ادامه بدی.شوهرمن خیلی زود و وحشتناک عصبانی میشه.تو عصبانیت توهین میکنه.یکبار هم منو زد.دیروزم عصبانی شد گفت همچین بزنمت که سرت نصف بشه.از دیروز تا حالا احساس میکنم که قلبم شکسته بخدا صدای تیکه شدن قلبمو حس کردم.الانم با گریه دارم مینویسم.هرگز حتی اگه دنیا رو برام طلا کنه نمیبخشمش.داداشام اگه بفهمن زنده نمیزارنش‌ولی بخاطر آبروم و زندگی و بچه هام سکوت کردم و ظاهرمو حفظ میکنم.خدا لعنت کنه مردی که روی زن دست بلند میکنه.از روزی که منو زد برام مرد.وجود نداره برام.جلوی بچه ها منو زد.خیلی خجالت کشیدم.تحقیر شدم.شما هم بدون اگه تو عصبانیت حرفی بزنی جوری دل میشکنه که هیچ جوره جبران نمیشه

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
من زخم خورده عصبانیتم.اگه فکر کنی که با عدم کنترل خشمت چطور دل اطرافیانت میشکنه فکر نکنم ادامه بدی.ش ...

عزیزم البته که همسر شما اصلا حرف درستی نزده و شما هم بسیار حق داری که دلت شکسته باشه 

باید بیان از شما عذرخواهی کنن و دل شمارو بدست بیارن

ولی من خودم انقدر یه مدته که از نظر روحی بهم ریختم ، همش عصبانی میشم و خیلی نمیتونم خودم رو خوب کنترل کنم.

اخه اون دلیلی که ادم داره به خاطرش عصبی میشه هم‌مهمه ، یوقت شما میبینی که یه نفر به خاطر یه چیزه مسخره عصبی شده ، ولی مثلا یه نفر دیگه واقعاا تحت فشار روحی قرار ‌گرفته.

توی عصبانیت هم ادم نباید به دیگران توهین کنه❤

یکی یه بار عصبانی شده بود حرفایی به من زد که دلم اینقدر شکست شب تا صبح خوابم نبرد وگریه کردم هیچ وقت تو عصبانیت به کسی حرف نزنید به خدا اینقدر اون شب خدا بهم نزدیک بود منم بهش گفتم واگذارت کردم به خدا

عزیزم البته که همسر شما اصلا حرف درستی نزده و شما هم بسیار حق داری که دلت شکسته باشه  باید بیا ...

اون طرف اومد تو جمع به من توپید از قصد میتونست منو بکشه کنار با من حرف بزنه نه تو جمع