آیسوداااااااهستم مدیر استارتر عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 429 عنوان فال 72 بازدید | 7 پست بیاید از خاطرات فال هایی ک از تو سایت بهتون معرفی شده بگید من ب یه نفر تو تلگرام پیام دادم ازم عکس خودمو دست و پام خواست و اخرم گفت عکس قدی با چشم بسته بده همشم ک مسایل ج ن س ی عَسَى اللَّهُ أَنْ يَجْعَلَ بَيْنَكُمْ وَبَيْنَ الَّذِينَ عَادَيْتُمْ مِنْهُمْ مَوَدَّةً ۚ وَاللَّهُ قَدِيرٌ ۚ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ لطفا به نیت من بخونید 1400/03/15 | 22:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fer_yal عضویت: 1400/03/15 تعداد پست: 3285 فال قهوه کی بلده اینجا لطفا تاپیک منوببینید تفسیرش کنید تنهاجایی که دردودل میکنم نی نی سایته این اخرین خطمه لطفا نی نی یارجان هیچوقت منو نترکون فقط بهم اخطار بده من خیلی دلم شکسته تنهادلخوشیمو ازم نگیر😔😔
nastaran9banoo عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 11081 به من گفت فلانی قصدش ازدواج هست .ولی من با عقل سلیم و سنجیدن رفتار طرف متوجه شدم اصلا من اولویت زندگیش نیستم . یارو چن تا چند تا رو میخواست با هم شخم بزنه لاشی قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی
آیسوداااااااهستم مدیر استارتر عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 429 به من گفت فلانی قصدش ازدواج هست . ولی من با عقل سلیم و سنجیدن رفتار طرف متوجه شدم اصلا من اولویت زن ... 😂 عَسَى اللَّهُ أَنْ يَجْعَلَ بَيْنَكُمْ وَبَيْنَ الَّذِينَ عَادَيْتُمْ مِنْهُمْ مَوَدَّةً ۚ وَاللَّهُ قَدِيرٌ ۚ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ لطفا به نیت من بخونید
nastaran9banoo عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 11081 یا یکی دیگه گفت بهت فلان پیشنهاد شغلی میشه تا ۶ ماه آینده ولی الان سه تا از اون ۶ ماه رد شده ولی هیچ خبری از اون پیشنهاد نیست قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی
دلبر_ك_جان_فرسود_ازش عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 20818 من اعتقاد دارم هرچی بهم گفته شده واسم سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
nastaran9banoo عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 11081 فقط دو جا فال گرفتم . درسته پولم الکی هدر رفت ولی عوضش متوجه شدم فال چیزی جز خرافات نیست . برای سرگرمی قشنگه به شرط اینکه پول و انرژیت از بین نره . قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی
گلاب۱۹ عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 7595 هر چ خدا خواست همان میشود...فال و حس ششم و اینا سرگرمیه که یه وقتایی جدی اش میگیریم... 💖