2821
2789
عنوان

تاپیک سیاسی

365 بازدید | 21 پست

سلام

بچه ها لازم نیست تاپیک و بترکونید چون اصلا قرار راجع به شخص یا گروه خاصی بحث بشه 

فقط میخوام بدونم چرا ممنوعه؟!

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چون صد در صد حرفایی گفته میشه که نباید... 🤐

من دیوهای مست را تورانیان پست را من دختران بی پدر من مادران بی پسر شاهنشهان ماردوش آهنگران سخت کوش بسیار بر خود دیده وز داغشان رنجیده ام چون آریاییم نژاد نامم خدا ایران نهاد✌️تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم. موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊

چون دعوا میشه 

خب کسایی که توهین میکنن و لغو کاربری کنن چرا صورت مسئله رو پاک میکنن

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم
برای سایت خوب نیست 

چرا

چون صد در صد حرفایی گفته میشه که نباید... 🤐

خب اخه همه جا راجع بهشون گفته میشه

چه اشکالی داره اینجا هم صحبت بشه

خب اخه همه جا راجع بهشون گفته میشه چه اشکالی داره اینجا هم صحبت بشه

عزیزم پلیس فتا رو سایت نظارت داره

من دیوهای مست را تورانیان پست را من دختران بی پدر من مادران بی پسر شاهنشهان ماردوش آهنگران سخت کوش بسیار بر خود دیده وز داغشان رنجیده ام چون آریاییم نژاد نامم خدا ایران نهاد✌️تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم. موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊

خب کسایی که توهین میکنن و لغو کاربری کنن چرا صورت مسئله رو پاک میکنن

اینجوری باید خیلیا رو لغو کنن عزیزم بعد بی احترامی شه پشتش تاپیک های دیگه مربوط به اون موضوع میزنن و ادامه دار میشه بعضیا هم انگار یه حرف خلاف عقیدشون بزنی توهین کردی و ظرفیت نظر متفاوت و انتقاد ندارن و نمیتونن به دور از دعوا و توهین حرف بزنن و اینکه همیشه هر جایی نمیشه هر حرفی رو زد و‌ آزادی بیان کامل نیس 

خب اخه همه جا راجع بهشون گفته میشه چه اشکالی داره اینجا هم صحبت بشه

چون علاوه بر سیاست ترویج عقاید خاص و بیگانه هم میشه

یه خانم معلم دهه هشتادی 🎀خدایاشکرت که هر چی بفروشیم وطن نمی فروشیم💝🧕🏻

2790
2823
2791
2779
2792