2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 119 پست
فدات بشم عزیزم... کاری نکردم خداوند یاداوری کرد که دوستمو خواهرمو یاد کنم... 

فدات بشم مرسی که به فکرمی مهربونم 😙😙😙😙 برام یه دنیا کار کردی به خدا لطفهاتو هیچوقت فراموش نمیکنم

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لطفا برای دوستان بخون ‍ @شهنور     @مائده6525221        @فرانک ...

ممنون به یادم بودید برای حاجت و سلامتی شما و استارتر عزیز منم حمد میخونم🌻🌻

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃
لطفا برای حاجت @لاکچریم     @شهنور     @دخترناراحت     ...

مرسی گلم برای حاجتت حمد میخونم🌻

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃
سمانه جان لطفا برای دوستان بخون  @ایمان۹۷     برای بچه آبجیم بخون   & ...

سلام شبتون به خیر 

خیلی ممنونم

https://harfeto.timefriend.net/16285020383657          .                                                                                         https://www.goftino.com/c/b9qlKv.                                   تا شقایق هست زندگی باید کرد....🌸۱۴۰۰/۰۸/۱۳ ۲۳:۴۳🌸.       قول دادیم 🍁🥰.                                                                           حلال ترین حلال زندگیم......🌸🌸🌸.                                        9999💙♾️.                                                                              میرسه ادم به ادم....ای کاش فرشته نبودی🌸🌸🌸
@نيليييييی                          ...

سلام عزیزم ممنونم که یادم بودی برای شما و استارتر حمد میخونم خواهرجان

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
سمانه جان لطفا برای دوستان بخون @قروقاطی        @رایحه_بهشت &n ...

❣️❣️❣️

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
سمانه جان لطفا برای دوستان بخون لطف و همراهی 🙏🌻💚💛 @ترنم_ترنم      &n ...

مرسی ابجی جان 

لطفااا دعا کنید نامزدمم برگرده 😭😭😍

برای حاجت دلم دعاکنیدشایددعاتون درحقم مستجاب شد🌹

سلام التماس دعا 

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی ان شاءالله ثوابش هزار برابر به خودت برگرده (لا اِلهَ اِلّا انتَ سُبْحانَکَ اِنّی کُنْتُ مِنَ الظّالِمین ) .سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ
سمانه جان لطفا برای دوستان بخون @مه13        @حورانه      ...

ممنون عزیز که همیشه به یادمی 🥺❤❤❤

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

من آنِ توام        مرا به من باز مده..

سمانه جان لطفا برای دوستان بخون @زاگرس_کاسپین     @آناتا       & ...

ممنونم اعتصامی جانم.الهی حاجتروا شی

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

لطفا برا سلامتیم بخون.منم دعات کردم عزیزم

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.