2777
2789
عنوان

ماسک خونگی 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیب زمینی رنده کن چند قطره آبلیمو بریز بذار تو قالب یخی تو فریزر.روزی یکیشو بزن به صورتت بعد از یه ربع بشور.اول زیر موستی هات میان رو.بعد خوب میشن

آلوورا بزن

ماسک خاک رس مناسب پوستت بزن.چند نوع خاک رس هست.واسه زیر پوستی خاک رس قهوه ای خوبه

با اینکه دختری که هیکلشو باشگاه ساخته خیلی جذابه.ولی دختر نرم یه چیز دیگست(: ازما گفتن...😌
@bahaar_76    بهار من عاشق این آهنگم شدم کهههههههه خیلی قشنگههههه میسی عزیز دلم💜💙💛🧡 ..

خوشم میاد رو هر اهنگی قفل میشم تو هم قفل میشی یگان سلیقت مث خودمه

عاشقتم~# 😍😍😂

یکم زندگی کن! از مسیر لذت ببر....این لحظات دیگه تکرار نمیشن!🌱💜☘️💛
سیب زمینی رنده کن چند قطره آبلیمو بریز بذار تو قالب یخی تو فریزر.روزی یکیشو بزن به صورتت بعد از یه ر ...

عزیزم خودتم استفاده کردی !!نتیجه میده واقعا

👫👩‍❤️‍👨🤰👣💛

جوش زیر پوستی م از بیت بره و منافذ باز صورتم بسته بشن

https://lafarrerr.com/blog/how-to-get-rid-of-large-pores/

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
خوشم میاد رو هر اهنگی قفل میشم تو هم قفل میشی یگان سلیقت مث خودمه عاشقتم~# 😍😍😂

جدی میگی؟! دیگه اسمتم که شبیه مامانمه احتمالا یه تله پاتی عمیق داریم با هم😍

دل.به.دل.راه.داره#  

عااااااااااااااااااشقتم# 🙏

وای دارم باهاش چه رقصی میرم جات خالی🤦‍♀️👌😌😂😂😂😂

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
عزیزم خودتم استفاده کردی !!نتیجه میده واقعا

اره اینارو خودم میزنم راضی ام

ولی منافذ کلا دیر بسته میشه.من بیشتر واسه جوش زیر پوستی و سر سیاه جواب گرفتم از این ماسکا

با اینکه دختری که هیکلشو باشگاه ساخته خیلی جذابه.ولی دختر نرم یه چیز دیگست(: ازما گفتن...😌
جدی میگی؟! دیگه اسمتم که شبیه مامانمه احتمالا یه تله پاتی عمیق داریم با هم😍 دل.به.دل.راه.داره# & ...

😍😍😍😍اخ کاش پیشت بودم باهم میرقصیدم😂😂😂😂تعریف نباشه سیرک تو مجلسای عروسی همیشه منم😂😂😂😐😐😐 رقصم خوبه

یکم زندگی کن! از مسیر لذت ببر....این لحظات دیگه تکرار نمیشن!🌱💜☘️💛
نه والا جدی میگم😁

اع اخه نشنیده بودم  

لنتی نام کاربریتو دیدم 

من رفتم فعلا    

میشه ی صلوات برا رسیدن ب حاجتم بفرستین مهربونا   ک با عشقم ب خوبی و خوشی بریم سر خونه زندگیمون  
😍😍😍😍اخ کاش پیشت بودم باهم میرقصیدم😂😂😂😂تعریف نباشه سیرک تو مجلسای عروسی همیشه منم😂😂😂😐😐😐 ...

وااای دقیقا الان نیاز داشتم یکی باشه باهم برقصیم 😍😍

منم تو مجلسای نزدیک کلا وسطم🙄😐😐😂

آخه بعضی آهنگا واقعا آدمو خودبهخود بسمت رقص میکشن (( آخ که دلم آب شدددددد))

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜