2777
2789
عنوان

ماسک خونگی 😍

276 بازدید | 32 پست

بیاین از ماسک خونگیاتون ک درست میکنین و استفاده میکتین و البته نتیجه م ازش گرفتین رو به منم یاد بدین دوستان 😎

من از ماسک های ورقه ایه آماده استفاده میکنم ولی دوست دارم ماسک خونگی ک تاثیرگذارم باشه رو یاد بگیرم 

پوستمم چربه همش جوش زیر پوستی میزنم خستم کردن 

سپاس🙇‍♀️🌿

👫👩‍❤️‍👨🤰👣💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣🤣

میخاستم تگت کنم الان😂

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

عسل و پودر دارچین

عسل و ماست

و عسل خالص

کلا عسل خیلی خلی مفیده بخاطر خاصیت انتی اکسیدان فک کنم یای همچین چیزی

کلا منکه استفاده کردم نتیجه گرفتم  

میشه ی صلوات برا رسیدن ب حاجتم بفرستین مهربونا   ک با عشقم ب خوبی و خوشی بریم سر خونه زندگیمون  
عسل و پودر دارچین عسل و ماست و عسل خالص کلا عسل خیلی خلی مفیده بخاطر خاصیت انتی اکسیدان فک کنم یا ...

منم الان عسل و خاک رس رو صورتمه😁

با اینکه دختری که هیکلشو باشگاه ساخته خیلی جذابه.ولی دختر نرم یه چیز دیگست(: ازما گفتن...😌
سیب زمینی آبپز آخه  فک نکنم حس خوبی ب پوستم بده 😥

برا چی میخوای!؟

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

من ماسک حباب استفاده میکنم خوبه و برای اینکه جوش زیر پوستی میزنی حتما برو دکتر و تنها راه حل رهایی از جوش قرص راکوتان هست که البته باید زیر نطر دکتر مصرف بشه و اگر دکتر صلاح دونستند مصرف کنید

یه خواهشم داشتم لطفا پست منو گزارش کنید میخام حسابم پاک بشه ممنون

بیا تاپیک جامع زیبایی طبیعی من

چ قد امضات جذابه

خدا از یه جایی ک فکرشو نمیکنی دستتو میگیره❤📎خدا بیشتر از ارزوهات بهت میبخشه🖤⚖وقتی همه ی امیدت ب اونه خدا بیشتر از همه حواسش بهته🌱💚خدا هیچ وقت تنهات نمیزاره وقتی بهش اعتماد داری💎💙