2777
2789
عنوان

منو برد دکتر

527 بازدید | 42 پست

دکتر تغذیه برا اینکه وزن بگیرم مامانم الان برا فردا ک دو وعدش میوس برام نمیگیره پولم داره نگین پول ندارن و...مییگه حوصله ندارم بخرم اونقد ناراحتم کاش بمیرم خب نمیلردی منو خدایا منو بکش راحتم کن

برای خوب شدنم دعا کنید و صلوات بفرستین ممنونم🥲🌹

بیخیال عزیزم ناراحت نشو ول کن

راستی دکتر چ برنامه ای بهت داده منم خیلی لاغرم😢

من توی عقد باردار شدم👶قصدم سقط بود چون شوهرم وضع مالی خوبی نداشت!هدیه خدارو پذیرفتیم و گفتیم ی حکمتی بوده و سقط نشد☆حرفای مردم تیکه ها و نگاهاشون باعث شد ب همه بگم:من مامان شدم اونم از شوهره شرعی و قانونیم پس نه هوس بوده نه گناه👩‍❤️‍👨اصلا هم خجالت نکشیدم سیسمونی اماده کردیم و همه عاشق دخترمن♡ممنونم از مادر و خاهرم که عین کوهی بودن پشت من(البته خاهرم اولش میخاست منو ب قتل برسونه😨)دخی قشنگم از الان بگم من تمام راه های پیچوندن رو بلدم پس دهنت سرویسه😚باورم نمیشد تو اومدی ب قلب و روحم تا اینکه با پاهایی لرزون و فکری اشفته روی تخت سونو دراز کشیدم؛بولوب بولوب♡صدای قلبت بود عمره مادر💖(ابان سال 99 ماه هشتم بارداری:خاهشا قیافت ب من بره مرسی) اسفند۹۹:واااای دخترت چقد شبیه باباشه😄اینم بگم و برم:کاربری قبلیم ب لطف اقای ح.ر تعلیق شد روحش شاد🤐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخام برم

دکتر تغذیه چی بهت گفت؟

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست

این چه طرز تفکریه اخه ،بجای غمبرک زدن به فکر راه حل باش دختر خوب ،اگه احتیاج به میوه داری و مامانت نمیره خب خودت برو تهیه کن ،اگه بهت پول نمیده میوه بخری خب کالری میوه رو از اینترنت در بیار و همون مقدار کالری رو از چیزی که تو خونه هست دریافت کن

اخی حالا هر چی هست بخور پاشو سیب زمینی سرخ کرده بخور تاثیر داره  دارو چی واست نوشته دکتر؟

خیلی ناراحتم دارو فقط شیکوردین نوشته اشتها اوره

این چه طرز تفکریه اخه ،بجای غمبرک زدن به فکر راه حل باش دختر خوب ،اگه احتیاج به میوه داری و مامانت ن ...

پولشو ندارم کالری سیب و موز رو چی بخورم جاش

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز