2777
2789
عنوان

بارداری

144 بازدید | 30 پست

سلام دوستان من ی هفته از موعد پریم گذشته البته پری هام نامنظمن ولی هیچ مشکلی ندارم تو اقدامم ی ساله الان هفت روز از موعدم گذشته ترشح خیلی زیاد دارم نوک سینه هام خیلی درد میکنن کمردرد دارم و گاهی وقتا تخمدانم با پاهام تیرمیکشن هر چی هم بی بی میزنم ی هاله خیلی خیلی کمرنگ میوفته همون موقع اما خیلی کمرنگ بنظرتون احتمال داره باردار باشم اگه باردار بودم باید الان بی بی نشون میداد 😢؟ 

🙇هرگز زندانی گذشته خود نباشید .چون گذشته یه✍ درس بود نه حبس ابد......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی بیبی هاله انداخته بارداری 

مبارکه 

برا منم دعا کن 

فردا بیبی چک میزنم

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

خدا ایشالله دامن همه منتظر هارو سبز کنه

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
وقتی بیبی هاله انداخته بارداری  مبارکه  برا منم دعا کن  فردا بیبی چک میزنم

انشاالله هر دوتامون مامان شدیم 😍

مبارکه بله بارداری قرار نیس ک خط پررنگ بیفته اوایل بارداری هستی وهمون هاله هم قبوله😍😍

اخه همش همین کمرنگه چن روزه چرا پررنگ نمیشه خیلی کمرنگه 

وقتی بیبی هاله انداخته بارداری  مبارکه  برا منم دعا کن  فردا بیبی چک میزنم

علائم داری عزیزم؟ 

علائم داری عزیزم؟ 

اره سینم کمی درد میکنه و ی کمم سنگین شدن 

ترشح دارم کم 

گاهی هم کمرم درد میگیره 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

عزیزم حالا فعلاتایک ماه همینه چون اولاشه

وای واقعا میگی خدا از دهنت بشنوه بخدا خیلی وقته منتظرم از بس بی بی منفی دیدم خسته شدم ی ساله اقدامم هر ازمایش سونو بگی رفتم هیچ مشکلیم ندارم نمیدونم چرا نمیشه ولی علائم ای ماهم کلا فرق داشت هیچ وقت ببخشید این قد ترشحم زیاد نبوده سفید بی بو هست وقتی فعالیت زیاد دارم بیشتر میشه

اره سینم کمی درد میکنه و ی کمم سنگین شدن  ترشح دارم کم  گاهی هم کمرم درد میگیره

از موعدت گذشته؟ ببخشید میشه بگی ترشحاتت چ شکلیه