2777
2789
عنوان

تنهایی قدم زدن

112 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من عاشق اینم ک تنهایی قدم بزنم اهنگ گوش کنم با هندزفری . باعث میشه بتونم درس بخونم و انرژی منفیمو تخلیه کنم

بعضی عصرا توی محلمون تنهایی قدم میزنم بنظرتون ایرادی داره؟👀 مثلا فک نکنن دیوونه ای چیزیم😂😂😂 شما خودتون یه دخترو ببینین تنهایی قدم میزنه اهنگ گوش میکنه چه فکری دربارش میکنین

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خیلی خوبع 

واز همه مهمتر خیلی خوبه که اجازه دارین برید بیرون

من در جهالت پدر زاده شده ام.در کمبود محبت های مادر ،بزرگ شده ام در اوج بچگیم همسر شده ام در اوج تنهاییم مادر من انسانی تنها بی هدف وخسته از کم کاستیم اری هرچه میگذر تنهاترم دلیل ادامه زندگی را نمی دانم هرروز برغصه ام افزوده میشود من شکسته تر از روز قبلم انچه زندگی کردم غلط بوده وتاالان هست حتی خیانت های همسرم عاشق شدن شوهرم تقصیر من بوده او بی وقفه عشق میورزد به دیگری من خورد میشوم انقدر بچگیم تلخ بوده که حتی ارزوی برگشت به گذشته راهم ندارم هرروز به آسمان آبی بی کران خیره میشوم غصه هایم رابا خدا زمزمه میکنم هستی خدای من می بینی

جووونممم😍 چقد دوست دارم ادماییو که تنهایی خوشحالن

فدات😘وای مخصوصا با اهنگای شکیرا ادم عشق میکنه😂

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
خیلی خوبع  واز همه مهمتر خیلی خوبه که اجازه دارین برید بیرون

اره خونوادم مشکلی ندارن چون من یه دوره طولانی افسردگی شدید داشتم. هیچ دوستی ندارم ک باهاش برم بیرون ولی تنهاییم خیلی زیاد خوشحالم بخاطره همین مامانم مشکلی نداره با قدم زدنم مخصوصا ک کنکور دارم خیلی فشار روحی رومه 

فقط حس میکنم شاید چیزه جالبی نباشه یا بقیه فک کنن ایرادی داری ک تنهایی قدم میزنی چون نمیتونم زیاد دور شم از خونه توی محله خودمون فقط میرم

اره خونوادم مشکلی ندارن چون من یه دوره طولانی افسردگی شدید داشتم. هیچ دوستی ندارم ک باهاش برم بیرون ...

حرف مردم برات اصلا اصلا مهم نباشه اونجوری زندگی کن که خوشحالی و دلت خوشه اینو بدون تومهمی نه دیگران

من در جهالت پدر زاده شده ام.در کمبود محبت های مادر ،بزرگ شده ام در اوج بچگیم همسر شده ام در اوج تنهاییم مادر من انسانی تنها بی هدف وخسته از کم کاستیم اری هرچه میگذر تنهاترم دلیل ادامه زندگی را نمی دانم هرروز برغصه ام افزوده میشود من شکسته تر از روز قبلم انچه زندگی کردم غلط بوده وتاالان هست حتی خیانت های همسرم عاشق شدن شوهرم تقصیر من بوده او بی وقفه عشق میورزد به دیگری من خورد میشوم انقدر بچگیم تلخ بوده که حتی ارزوی برگشت به گذشته راهم ندارم هرروز به آسمان آبی بی کران خیره میشوم غصه هایم رابا خدا زمزمه میکنم هستی خدای من می بینی

فدات😘وای مخصوصا با اهنگای شکیرا ادم عشق میکنه😂

دقیقاااا😂😂😂 اهنگو تا ته میزارم ک هیچ صدایی از اطراف نشنوم😂😂😂❤❤ میدونی من یه دوره افسردگی شدید داشتم ولی از وقتی قدم میزنم هم حالم خیلی خوبه هم اعتماد به نفسم بالا رفته مخصوصا تنهایی چون دلم میخاد فقط نفس بکشم حوصله حرف زدن ندارم

دقیقاااا😂😂😂 اهنگو تا ته میزارم ک هیچ صدایی از اطراف نشنوم😂😂😂❤❤ میدونی من یه دوره افسردگی شدید ...

اره خیلی حس خوبی به ادم میده😁

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد...