2777
2789
عنوان

فوت پدرم

200 بازدید | 20 پست

بچها پدرم فوت کردن😞

گوشیش سامسونگه مدل a8 پسوردشم الگو و اثر انگشت هست جایی هست که بتونه باز کنه گوشیو بدون پاک شدن اطلاعات؟

میدونم که چیزی تو گوشیش نیست اما چون تا لحظه اخر گوشیش دستش بودم گفتیم شاید چیزی نوشته باشه در مورد خودش

خدا رحمتشون کنه جاشون بهشت باشه 

جایی و بلد نیستم دوستم 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره ببر بیرون میتونن خدا پدرتو بیامرزه

لطفا دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم وبا خانوادم سالم و خوشبخت کنار هم زندگی کنیم 🙏🤲   به شانس بگویید که ما هنوز هم زنده ایم یک بار هم در خانه ی ما را بزند   تاپیک های مذهبی ختم دعا تگم کنید خوشحال میشم     گاهی صد دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود       🌺 ماه را گم نکنی بین چراغانی ها🌺اللهم عجل لولیک الفرج              
2790
2778
2791
2779
2792