2777
2789
عنوان

یه خاطره شخمی 😐🤢

209 بازدید | 15 پست

دوره مدرسه که بودیم دبستان یه دختره بود خیلی خودشو مامانش خودشیرینی معلمو میکردن . یعنی این زن یه ساعت نمیشست تو خونش انگار بیکار بود فقط بیاد واسه این دختر خودشیرینی کنه . یه روز سرد زمستونی بود نشسته بود فک کنه که ایندفعه چطور برای معلم خودشیرینی کنم ؟ رفته بود یه کادو کوچولو خریده بود اومد سرکلاس ماهم میدیدم بعد گفت خانووووووووم این کادو رو بدین به دخترم ماه رمضون روزه هاشو گرفته !!!!!!!!!!!!!!😳😳😳😧😰😖 آخه لامصب اون تابستون بود ماه رمضون چطور یادت افتاده بعد ۶ ماه که بهش کادو بدی ؟ اصن چرا همون موقع ندادی ؟ اصن چرا باید جلوی بچه های دیگه بدی بهش شاید اونا نداشته باشن 😒😒😒😒😒 انقد که اون دختره اذیتمون کرد و حرص درار بود که هیچوقت یادم نمیره🤢🤢🤢

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حرص نخور حالا😂😂😂

میشه واسه قبول شدنم تو کنکور ی صلوات مهمونم کنین خیلی نیاز دارم ک قبول بشم امسال🙁🧡یه روز یکی بهم گفت عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...همینقدرساده همینقدرعمیق...🌺☘️

خخخیو😂😂😂😂

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست

میگرفتین پشت حیاط مدرسه میزدینش

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
شما که فراموش کن دیگه ولی من کنجکاوم بدونم. سرنوشت دخترش چی شد؟ 

میگفتن رفته یه مدرسه خوب ثبت نامش کرده . همش میگفت خیلی باهوشه درحالیکه اصلا نبود . شبیه یه سیب زمینی بود . اگه میشد عکسشو میذاشتم ببینید 

کلاس پنجم ابتدایی دوتا از دوستام که مثلا رقیب درسی بودن تو شورای دانش اموزی شرکت کردن

یکیشون اول شد اون یکی دوم شد.مامان دومیه اومد مدرسه رو گذاشت رو سرش ک چرا دختر من دوم شده😑😑😑

کلنم انصراف داد

نازگل۲۰۰۰سابق هستم🥺میدونم همتون فراموشم کردین ولی تو این سایت یه عشقی دارم که مطمئنم از یادش نرفتمبا اینکه دلشو شکستم ولی مطمئنم هنوزم بم فک میکنه🥺       @eshqbpayanmخیلی دوست دارم شیما جونم🥺لطفا لطفا اگه کسی یک درصد منو شناخت و تو ذهنش بودم(هرچند غیرممکنه)به نی نی یار پیام بدین برم گردونه🥺

وای ماهم یکی رو داشتیم همین بود مامانش دبیر و مدیر و معاون رو رو انگشتش میچرخوند انقدر که کادو براشون میورد انقدر که باهاشون حرف میزد؛ همه ازش عاصی بودن.... 

{این زخم خورده را به ترحم نیاز نیست خیر شما رسیده به ما مرحمت زیاد👋🏻!....}
کلاس پنجم ابتدایی دوتا از دوستام که مثلا رقیب درسی بودن تو شورای دانش اموزی شرکت کردن یکیشون اول شد ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 منم اتفاقا بچه زرنگ بودم ولی ساکت و آروم . هیچکس بهم رای نداد خیلی قلبم شکست جلوی دوستام 🥺🥺🥺🥺🥺🥺 کوچولو بودم الان میخندم به اینا😂😂😂

منم کلاس اول بودم دختر دفتردار مدرسه مون تو کلاسمون بود یه سری وسط کلاس در زد

یه ساندویچ کالباس آورد گفت میخوام بدم دخترم بخوره

یه عطر کالباس تو کلاس پیچید هنوز بوش یادمه

بچه‌های دیگه هم نگاه میکردن

نمیدونم یه معلم با اون سن وسال فکر نمی‌کرد اینکار جلوی سی تا بچه کوچیک 6یا 7ساله اشتباهه🤔