2821
2789
عنوان

محموله پستی

221 بازدید | 17 پست

سلام.وقتتون به نیکی.من ی خرید نتی داشتم از قشم.که تاریخ نهم پست شده و عصر همون روز به مرکز استان ارسال شده(آذربایجان غربی)واز اون ساعت هرچی پیگیری میکنم همین پیامو میزنه که به مرکز استان ارسال شده.یعنی از نهم تا الان این بسته کجاست؟کسی اشنا به  مسائل پستی اینجا داریم؟؟؟

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مامان دوستم ت پسته فک کنم

چرخ گردون گر ندارد سازگاری با دلت،دست در جیب کن و جدی نگیرش بیخیال🌸💃یه چی داره تحریک میکنه حلقمو میخام بالا بیارم قلبمو🤢بابایی دلم تنگ شده واست😔میشه واسه شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین♡

عزیزم برا منم همینو میزنه بیشتر اوقات

ولی بعدش یکی دو روزه میرسه

استرس نداشته باش

من بعد اینکه بسته به دستم میرسه،میبینم کامل زده

من سر عهدی که با شما بستم هستم💌یا صاحب الزمان ادرکنی💌يا جابِرَ الْعَظْمِ الْكَسيرِ💌

اذربایجان غربی اداره پستش درحال تعمیرات هست بخاطر همین توزیع درست حسابی نداره فردا برو اداره پست مدر ...

من برا تکابم.چجوری پیگیری کنم؟؟؟دوبارم شکایت زدم

بخاطر تعطیلاتع

چرخ گردون گر ندارد سازگاری با دلت،دست در جیب کن و جدی نگیرش بیخیال🌸💃یه چی داره تحریک میکنه حلقمو میخام بالا بیارم قلبمو🤢بابایی دلم تنگ شده واست😔میشه واسه شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین♡

بسته تون داره روال عادیشو طی میکنه

فقط تو سایت رهگیری محل فعلی بسته بروز رسانی نشده

چند روزم به تعطیلی خوردیم

بازم پس فردا پیگیری کن اگه تا اخر هفته نیاوردن برو اداره پست شهرتون

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

عزیزم برا منم همینو میزنه بیشتر اوقات ولی بعدش یکی دو روزه میرسه استرس نداشته باش من بعد اینکه بس ...

خیر سرم کلی لوازم خرازی سفارش داده بودم واسه روز دختر بگیر درست کنم که نشد

بسته تون داره روال عادیشو طی میکنه فقط تو سایت رهگیری محل فعلی بسته بروز رسانی نشده چند روزم به تع ...

ممنون بانو

خیر سرم کلی لوازم خرازی سفارش داده بودم واسه روز دختر بگیر درست کنم که نشد

اعععع پس هنرمندین😍

من سر عهدی که با شما بستم هستم💌یا صاحب الزمان ادرکنی💌يا جابِرَ الْعَظْمِ الْكَسيرِ💌