2777
2789

روغن تراپی کن 

هفته ای یکبار روغن نارگیل خودم استفاده میکنم یه خرده گرم کن بزن به موهات ماساژ بده و با حوله بپوشون پنج ساعت بعد برو حموم.روغن زیتون و تخم مرغ هم خوبه 

قرص زینک مصرف کن حواست به تغدیه ات باشه 

آب هم زیاد بخور 

بزار کامل توصیح بدم، ببین مهم ترین چیز اینه که محصولات مخصوص موهاتو بگیری و قبلش بدونی جنس موهات چیه (مثلا چرب، وز، خشک و ...) 

بعد اینکه بدونی چجو باید موها رو بشوری، نه اینکه چنگ بزنی، باید آروم اول کف سر رو بشوری و ماساژ بدی و بعد ساقه موها رو آروم بشوری، طوری که وقتی از حموم اومدی بتونی با دست گره ها رو باز کنی و عین اسکاج نشه،

بعد اینکه ماسک مو استفاده کنی، هم میتونی ماسک مو توی حموم استفاده کنی هم میتونی از ماسکای بعد حموم و بدون آکشی استفاده کنی. بازم برای ماسک مو باید با توجه به نیاز موهات ماسک بخری ولی دوتا برند هست که ماسکاش عالیه، لافارر (برای انواع مو/ با آبکشی یعنی تو حموم بعد شامپو بزنی) و بزند اینلیل (دو نوع ماسک دارن و هر دو نوع هم با آبکشی ان و هم بدون آبکشی، خواستی پیجشو میدم بهت) 

بعد از حموم به موهات قبل از سشوار و خشک شدن به ساقه موهات روغن بزن که بهترین روغن هم روغن آرگانه

برای خشک کردن موها هم فقد آروم حوله رو ضربه ای بزن، نه اینکه بکشی موهاتو و حوله رو بمالی به هم تا موهات گره بخوره

روغن آرگان و ماسک مو برای جلوگیری از موخوره عالیه و برای از بین بردن موخوره باید هر دوماه یبار اندازه دو سانت پایین موهاتو بزنی

برای رشد موهاتم میتونی با مشورت دکتر قرص بخوری، تغذیه خیلی مهمه و اگه موخوره ها رو بگیری و نوک گیری بکنی موهاتو حتما زود رشد میکنه

سوالی داشتی بپرس، امیدوارم مفید باشه برات🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برامن زودزودگره میخوره

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
بزار کامل توصیح بدم، ببین مهم ترین چیز اینه که محصولات مخصوص موهاتو بگیری و قبلش بدونی جنس موهات چیه ...

به منم بگو  من مو خوره ندارم جنس موهام ضخیمه و بشدت پر.فقط رنگش شفاف و براق نیست و خشکه.اصلا یشوار هم نمیکشم فقط یه سرم مو سریتا بعد حمام دارم دیگه چی بخرم 🤔

روغن تراپی کن  هفته ای یکبار روغن نارگیل خودم استفاده میکنم یه خرده گرم کن بزن به موهات ماساژ ...

من بخاطر اینکه تخم مرغ بوی بد میده استفاده نمیکنم چجوری بوی بدش از بین میبری؟ 

باشد ڪه رهـا باشیم ،از رنجی ڪه از آن مـا نیست...

به منم بگو  من مو خوره ندارم جنس موهام ضخیمه و بشدت پر.فقط رنگش شفاف و براق نیست و خشکه.اصلا یش ...

اونجوری که گفتی فکر کنم جنس موهات خشک باشه، شامپو مخصوص موهاتو بگیر، مثلا شامپو هایی که توشون روغن آرگان داره و باعث براقیت مو میشه، ی ماسک موهم برای تقویت موهات بگیری خوبه، البته میتونی نرم کننده ام بگیری ولی نرم کننده فقد موها رو نرم میکنه ولی ماسک مو علاوه بر نرم کنندگی تقویت هم میکنه