2777
2789
عنوان

دوست پسر خسیس

910 بازدید | 17 پست

دوست پسری که رابطتون خیلی جدیه قصد ازدواج دارین شیش ماه باهاشی فقط یه عطر برات خریده اونم واسه تولدت 

ولی امروز تولد خاهرش بوده براش النگو  خریده 

من عصبانیم حتی یه شاخه گل هم میتونه منوخوشحال کنه اما میاد منو ببینه یه گل نمیخره من فکرمیکردم عقلش نمیرسه الان رفته یه النگویه بزرگ برای خواهرش خریده 

من نمیگم نخره من میگم چرا بمن که میرسه اینطور میشه

چجور عصبانیت و حرف دلمو بهش نشون بدم ؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خسیسه خیلی😐💔

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️

ترجیح میدم تو این جور روابط وارد نشم😐🤞

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
تو دوست دخترشی شش ماه اومدی  اون خواهرش هم خونشه دوسش داره واسش ارزش داره  بازم بگم؟&nbs ...

من دوست دختربیشترم کسیم که همه میدونن باهمیم قراره ازدواج کنیم اگر اوکی بدم چرا انقدر دوست دختر بنظرت دوره؟؟

قرار ازدواج رو کی گزاشته پسر واسه دختری که بخاد بگیرتش بیشتر حرج میکنه لابد همون حد دوست دختری فقط ک ...

من بخاطر اینکه مشکلات خانوادگی دارم قبول نمیکنم هنوز 

اما اون ها خیلی مشتاقن 

در ضمن به سنی رسیدم بفهمم رابطه سرکاری نیست 

اول متن رو بخون بعد نظر بده

من بخاطر اینکه مشکلات خانوادگی دارم قبول نمیکنم هنوز  اما اون ها خیلی مشتاقن  در ضمن به ...

اهان ازدواج دومته اخه همه تاپبکات راجب بارداریه اخه خودت بهدعقل خودت فکر کن شک نمیکنی شش ماه و یه عطر.خوبی هم نمیشه کرد