atarod99 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 2639 عنوان دسته گل طبیعی رو چجوری خشک کنم 145 بازدید | 11 پست راهکار؟ اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤ 1400/03/15 | 16:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atarod99 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 2639 تافت بزن خشک میشه مرسی عزیزم اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
minaa9 عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 590 چه گلی هستش؟ من رز رو تافت میزنم برعکس اویزونش میکنم تویه جایه تاریک(من تو کمد میزارم) بعد ۲/۳ روز خشک میشه
دختر_پروانه_ای عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 1138 تجربه من: تافت نزن اصن چون خرابش میکنه برعکس اویزونش کن خشک میشه میتونی گلاشو تو رزین هم بخوابونی همیشه میمونه
atarod99 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 2639 چه گلی هستش؟ من رز رو تافت میزنم برعکس اویزونش میکنم تویه جایه تاریک(من تو کمد میزارم) بعد ۲/۳ روز ... اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
atarod99 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 2639 تجربه من: تافت نزن اصن چون خرابش میکنه برعکس اویزونش کن خشک میشه میتونی گلاشو تو رزین ... گل رز مینیاتوریه با گل های سفید ریز برفکی عکسشو گذاشتمتافت نزنم پس؟ اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
دختر_پروانه_ای عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 1138 گل رز مینیاتوریه با گل های سفید ریز برفکی عکسشو گذاشتم تافت نزنم پس؟ خیلی خوشگله ولی نگهداریش سخته ، به نظرم تافت خرابش میکنه ولی کلا خشکشم بکنی چون بزرگه و گلای ریز داره تو جابه جاییا خورد میشه برعکس خشکش کن و بذارش تو یه پایه بذارش تو یه جعبه طلقی اندازه خودش و درشو ببند ، بذار رو میز ارایشت مثلن ،اینجوری اسیب کمتری میبینه
atarod99 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 2639 خیلی خوشگله ولی نگهداریش سخته ، به نظرم تافت خرابش میکنه ولی کلا خشکشم بکنی چون بزرگه و گلای ریز دار ... ممنون عزیزم از راهنماییت اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤