2777
2789
عنوان

دسته گل طبیعی رو چجوری خشک کنم

145 بازدید | 11 پست

راهکار؟

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تافت بزن خشک میشه

مرسی عزیزم

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
چه گلی هستش؟ من رز رو تافت میزنم برعکس اویزونش میکنم تو‌یه جایه تاریک(من تو کمد میزارم) بعد ۲/۳ روز ...

تجربه من: تافت نزن اصن چون خرابش میکنه  برعکس اویزونش کن خشک میشه  میتونی گلاشو تو رزین ...

گل رز مینیاتوریه با گل های سفید ریز برفکی 

عکسشو گذاشتم

تافت نزنم پس؟

گل رز مینیاتوریه با گل های سفید ریز برفکی  عکسشو گذاشتم تافت نزنم پس؟

خیلی خوشگله ولی نگهداریش سخته ، به نظرم تافت خرابش میکنه ولی کلا خشکشم بکنی چون بزرگه و گلای ریز داره تو جابه جاییا خورد میشه 

برعکس خشکش کن و بذارش تو یه پایه بذارش تو یه جعبه طلقی اندازه خودش و درشو ببند ، بذار رو میز ارایشت مثلن ،اینجوری اسیب کمتری میبینه

خیلی خوشگله ولی نگهداریش سخته ، به نظرم تافت خرابش میکنه ولی کلا خشکشم بکنی چون بزرگه و گلای ریز دار ...

ممنون عزیزم از راهنماییت