2777
2789
شوهرم برام ۶ تا خرید بود هر سه روز یدونشو استفاده میکردم تا اخر جوابش مثبت شد😂

😁😁😁😁اع تقریبا سن حاملگیمون یکیه و شرایط یکی

مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگهدار بعد از دنیا اومدن نینیت هر وقت شک کردی ترسیدی دوباره حامله ای یکیشو امتحان کن. 

من موقع اقدام همش چندبار بیبیچک زدم که آخریش مثبت بود. 

بعد از زایمانم تا چندسال هر ماه استرس داشتم که نکنه حامله ام تا الان کلی بیبیچک استفاده کردم

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

روش نوشته گلم باز میکنی ی جای سطح صاف میزاری و چند قطره از ادارارتو میریزی تو جایی که مشخص شده بعص ...

ویییییییی😬😬😬🤮🤮🤮

لیوان ادرار همشون دارن یا چجوری باید ادرارتو بریزی تو اون قسمت حتما خودشون ظرف مخصوص دارن دیگه درسته

😎پس خوشبختم گلم

همچنین😍😍😍

مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭
ویییییییی😬😬😬🤮🤮🤮 لیوان ادرار همشون دارن یا چجوری باید ادرارتو بریزی تو اون قسمت حتما خودشون ظر ...

واس من ی قطره چکان داشت

ویییییییی😬😬😬🤮🤮🤮 لیوان ادرار همشون دارن یا چجوری باید ادرارتو بریزی تو اون قسمت حتما خودشون ظر ...

خیر

اون که ادارار میریزی خودش جا داره که دوتا قطره نیریزی 

ولی لیوانیه باید خودت لیوان یبار مصرف داشته باشه

همه چی به وقتش قشنگه🎀🎀🎀

دوباره رو هم بی بی چک یا جدید

خیلی جالبه هاااااا روش استفاده داره خوب

دارم رژیم کتوژنیک میگیرم من میتونم از شرررررراین چربیاااا خلاص بشم .۲۶سالمه مادردوتا ورجکم 😘😘😘😘😘لایک نکنید لطفااااااااحتی شما دوست عزیز 😜😜😜😜😜