2777
2789
عنوان

تغییر اسم فرزند

814 بازدید | 39 پست

سلام خدمت عزیزان.من یک سالع دادم بنا به دلایلی وقتی به توافق نرسیدم سر اسم بچه محبور شدیم دو اسمش کنیم تو شناسنانه شد علی ولی به همه گفتیم اریااما الان بشدت پشیمونم از کاری که با بچم کردم وتصمیم دادم اسم شناسنانه ایش رو تغییر بدم به چیزی که صداش میکنیم.کسی تحربه  ابن چنینی داره .ایا موفق میشم خاهشن اگه کسی اطلاعات در این زنینه داره کمکنم ن کنع

نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن

فکرنکنم اسم علی عوض کنن

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نام علي رو تغيير نميدن

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

ان شاءالله که زندگی علی وار داشته باشن 

ولی اسم علی خیلی قشنگه که😍😍😍

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

عوض نمیشه

به همون شیوه قبلی ادامه بدید

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

خب حالا اسمی که صدا می کنی مهمه 

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
اصلا اسم علی رو عوض نمیکنن

حتی اگه وکیل هم بگیرم یعنی نمیشه.علی فقط اسم محضریه بچم چه الان وچه در اینده باهس غریبه س.یعنی فرزندم باید تا اخر عمر تاوان اشتباه من رو پس بده

نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن

اسم مذهبی عوض نمیکنن یعنی دهن سرویس می‌کنند 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
بله وكيل خوب بگيرين اسم هاى مذهبى سخت هست ولى شدنيه

شما دیدید اطرافیان کسی این اتفاق براس افتاده باسه 

اشتباهی که ۱۶ سال پیش ما کردیم و اسم بچمو گذاشتیم محمد و حالآ ک میخاد عوض کنه دوبار تا حالا اقدام کردیم دادگاه هم رفتیم میگن زوریه چون عربیه و ما هم عربیم و عاشق سینه چاک عربها هستیم عوض نمیکنیم که نمیکنیم 

ایهاالناس اسم عربی نذارید که عوضش نمیکنن بذارید بچه بزرگ که شد خودش اسمشو عربی بذاره

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...مولانا.