2777
2789
عنوان

مادرشوهر😣

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 49 پست
اول دوباره درست بگو رفته چی گذاشته تو قاب چه قابی؟ کی پولشو داده؟ خودش؟ حالا چی از تو کم شد؟

بابا من اجازه ندادم این خیلی مهمه 

تو عکست تو قاب بزارن بدون اجازه بزارنن ک همه ببینن تو دلت میخواد؟؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا من اجازه ندادم این خیلی مهمه  تو عکست تو قاب بزارن بدون اجازه بزارنن ک همه ببینن تو دلت م ...

خب اونم داده به خودت که !

من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی  پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم 
کارش بد نبوده زیاد سخت میگیری

میگم من اجازه ندادم رفته سر خود این کار رو کرده 

فکرش بکن بدون اجازه یکی عکس برداره بزاره تو قاب تو خونش ک هر کسی میاد و میره چ عکس العملی نشون میدی 

دقیقا فقط ب خاطر اینکه بقیه این جمله رو بگن این کار رو کرده و من ک خوشم نمیاد اصن براش فرقی نداره&nb ...

حالا کاریه که انجام شده.

بخاطر احترام هم که شده شما چیزی بهش نگید.شاید شما رو نه به چشم یک عروس بلکه به چشم دخترش دیده.

حتی به نیت خودشیرینیم باشه باز نباید گارد میگرفتید کارش خیلی عادی بوده

مادر همسرم هر وقت ما عکس جدید بذاریم تو خونه اونم میخواد دیگه یاد گرفتم ار عکسا دوتا اماده میکنم 

قابم اولین بار خودم براش دوتا خوشگل خریدم برای عکس

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
حالا کاریه که انجام شده. بخاطر احترام هم که شده شما چیزی بهش نگید.شاید شما رو نه به چشم یک عروس بلک ...

ن عزیزم ب چشم یک عروسم براش چون هر روز داره بهم میگ تو پسرم ازم دور کردی در صورتی ک ما داریم طبقه بالا خونشون زندگی میکنیم

حتی به نیت خودشیرینیم باشه باز نباید گارد میگرفتید کارش خیلی عادی بوده مادر همسرم هر وقت ما عکس جدی ...

مگه میگم چی 

ولی میگم اجازه گرفته و من گفتم نه پس احترام قائل شو انجام نده 

واازخدات هم باشه که مادرشوهربه این خانمی حالاشماام لج نکن یه کم باهاش خوب باش

ببین عزیزم واسه همین حرفا رفته واسه من قاب درست کرده بزاره تو خونش ک بگن وای چ عروس خوشبختی مادرشوهر ب این گلی داره ولی خودش میدونه همش داره باهام بد تا میکنه

اختلاف سنی شما با مادر شوهرتون خیلی زیاده؛ منظورم اینکه اون پیره؟

ولی مثه یه آدم 14 سالس هروقت میریم با شوهرم بیرون شوهرم خودش دوست داره خودمون دوتایی بریم بیرون همیشه چند باری گفتم ب مامانت بگو اگر خواست باهامون بیاد ولی شوهرم میگ تنهایی بیشتر حال میده هر سری میگه تو بپسرم میگی تعارف نکن ب مامانت 

یا اینکه میگه کاش تو رو نگرفته بودم