2777
2789
عنوان

مادرشوهر😣

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 49 پست

شما هم بی احترامی کردین و این جالب نبود

دو طرف مقصرن!

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂چیکارش داری پیرزن رو؟

دلش ب شماها خوشه دیگه 

بد جنس نباش

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
حق با توعه  ولی چ اشکالی داره ما هم یه شاسی عروسی دادیم بهشون والا همچینم گل و بلبل نیستیم باه ...

منم باهاش رسمی هستم 

فقط میخواد ب بقیه ثابت من از عروسم بهترم من عروسم میخوام ولی 3سال دارم طبقیه بالاش زندگی میکنم خیلی اذیت کرده تو تمام تصمیماتم دخالت میکنه 

اول دوباره درست بگو رفته چی گذاشته تو قاب چه قابی؟ کی پولشو داده؟ خودش؟ حالا چی از تو کم شد؟

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

بازم بگو نه

اینقدر هم بی اعصاب نباش،شما باید بچه هاتون رو تربیت کنید و تو این جامعه نقش یه مادر رو خواهید داشت،اینطوری که داری پیش میری قطعا سر چیزای الکی سکته می‌کنی😱

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️

مقصر تویی خیلی عروس بدجنسی هستی 

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
دقیقا فقط ب خاطر اینکه بقیه این جمله رو بگن این کار رو کرده و من ک خوشم نمیاد اصن براش فرقی نداره&nb ...

به نظرم شماهم یکم بدبینی!

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود