2777
2789
همه شیرروامتحان کردم اپتامیل بهش میدادم گفتن ببلاک بده هم چربه هم خوشمزه هست اینم بهش میدم ولی فایده ...

جاریم میگفت من گیگوزمیدم  بچه هام چاق شدن الان براش گیگوزخریدم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم الان اپتامیل میدم اگه از گیگز نتیجه گرفتی به منم بگو 

مشکل بچه منوتواینه که کم میخورن انشالله بچه های دارین ۷ماهشون بودیه شیشه ازاون بزرگا میخوردن

نه مولتی ویتامینه اشتها اور نیست کلیم فواید خوبی داره تو نت سرج کن

دختر منم ۸ سالشه خیلی لاغره اما انقد که زیباست کسی به لاغریش توجه نمیکنه ،به دکترش گفتم اشتها آورهارو گفت بچت بزرگ شه بعد کبدش دیگه کبد سالم نیست شربتای اشتها آور همه همینطورن،منم سلامتیش برام مهم تره تا چاق شدنش .ترسیدم نخریدم شاید بعدها خوب شه 

امان از روز حسرت،روزی که کار به آخر رسد.               (  قرآن کریم  )                                                     مراقب دل خودمونو واطرافیانمون باشیم کثیفش نکنیم با غیبت وتهمت ودروغ وقضاوت نابجا و... ،روز حسرت خییییلی نزدیکه(آدم عاقل با مغز سالم هر حرف درستی رو حتی از کسی که همیشه میگه اما بهش عملم نمیکنه قبول میکنه ومیزاره سرلوحه زندگیش)                    لطفا برا خونه دارشدنم یه صلوات بفرستین ممنونم  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز