2777
2789
عنوان

مرگ دست خداست

462 بازدید | 13 پست

سلام.بنظرتون مرگ کامل دست خداست ..ینی هرچیم آدم خودشو گناهکار بدونه بازم هروقت خدا بخواد جون حالا یا خودشو یا عزیزشو میگیره یا نه ؟؟ بنظرتون چجوریه

نه تنها مرگ بلکه همه چی دست خداست

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان میخوای بترکی یا واقعی میپرسی😬

چون اینجا با مدل های مختلفی از ترکیدن طرفیم 🤣🤣🤣

از سال ۹۵ تا عید ۹۹ خواننده خاموش بودم😜 فروردین ۹۹ عضو شدم تا دوهفته پیش که دیگه نتونستم وارد کاربریم بشم😏 این کاربری جدیدمه🙂🙂

من معتقدم حتی ۵ ثانیه دیگه پلک زدنمون رو هم خدا میدونه.خدا میدونه ۵سال دیگه این موقع چی کار میکنیم.خدا خودش همه چی رو میدونه حتی زمان مردنمون رو.یه جورایی این اعتقادم قضیه اینکه خودمون سرنوشت خودمون رو بسازیم رو نقض میکنه یا اینکه بگیم خدا مارو افریده تا امتحانمون کنه.خدا اگه عالمه باید خودش بدونه که اخر سر میریم بهشت یا جهنم

مسلما نمیشه همچین چیزی رو اثبات کرد چیزی رو هم که نمیشه اثبات کرد نباید باور کرد فقط نباید شنیده ها رو باور کرد چون بالاخره به قول یه مثلی شنیدن کی بوَد مانند دیدن ولی بستگی داره به دل تو چی افتاده باشه یعنی حست در این مورد چی میگه به حرف کسی توجه نکن

چون هرکس نسبت به اعتقادش میتونه نظر بده من اعتقاد و حسم اینه مرگ کاملا دست خداست و مسلما بدون دلیل آدم نمی میره مثل اینکه هیچ موجودی الکی به این دنیا نمیاد و به موعود به دنیا میاد پس مسلما مرگ هم وقت و موعود و دلیل خودش رو داره بهتره زیاد خودت رو درگیر این موارد نکنی

یه دختر خوشگل و مثبت   I am most sad happy girl on the earth  � 🌏      i am dominant in language english and  french and farsi✅✔  میشه دعا کنی که به هدفام برسم😃   دوستدار های ابدی      A_B💕 بالاخره یه روز میبینمت و همیشه با تو می مونم 
مسلما نمیشه همچین چیزی رو اثبات کرد چیزی رو هم که نمیشه اثبات کرد نباید باور کرد فقط نباید شنیده ها ...

ینی بنظرتون پدر من که قبل مرگ بیماربود خدا خواست بیمار بشه و بعدم بره ؟؟ بنظرتون اینه...

ینی بنظرتون پدر من که قبل مرگ بیماربود خدا خواست بیمار بشه و بعدم بره ؟؟ بنظرتون اینه...

بله معلومه مسلما هرکس یجور می میره حالا یکی با بیماری یکی با یه اتفاق اینها همش دست خداست حتی بعضی وقتا ممکنه اون بیماری و یا اتفاق منجر به مرگ نشه چون مطمئنا موعود نبودن و رفتن اون ادم نرسیده و حالا حالا ها باید زندگی کنه ولی بعضی وقتا عکس این اتفاق میفته

یه دختر خوشگل و مثبت   I am most sad happy girl on the earth  � 🌏      i am dominant in language english and  french and farsi✅✔  میشه دعا کنی که به هدفام برسم😃   دوستدار های ابدی      A_B💕 بالاخره یه روز میبینمت و همیشه با تو می مونم 
بله معلومه مسلما هرکس یجور می میره حالا یکی با بیماری یکی با یه اتفاق اینها همش دست خداست حتی بعضی و ...

درسته..ولی کاش خدا دعامون قبول میکرد قبل فوتش هی دعا خوندم زیارت عاشورا خوندم ولی خدا قبول نکرد ..حداقل بخاطر من نمی‌برد.

درسته..ولی کاش خدا دعامون قبول میکرد قبل فوتش هی دعا خوندم زیارت عاشورا خوندم ولی خدا قبول نکرد ..حد ...

خب گلم اگه چرخه زندگی و کارای خدا قرار باشه به یه دعا و زیارت عاشورا و خواسته ی ما باشه که دیگه زندگی نمیشه 

میشه برنامه ی تلویزیونی هروقت آدم دلش بخواد میتونه تغییر داخل برنامه ایجاد کنه

راستی روح پدرت هم شاد باشه ایشالله 

بنظرتون تحت هر شرایطی دست خداست؟؟ میشه بگین چی دیدین

اره تحت هر شرایطی. من یه جوجه ۱ ماهه دارم پری روز کلا این بچه مرده بود فقط یکم نفس میکشید اخه جونیم نداره که یهو دیدیم بعد چند ساعت وایساد سر زنده با حال خوب. درسته جوجس ولی خب اینم جون داره و مهمه . بنظر من وقت کردنش نمرد. ولی بخدا مرده بود اصلا نمیدونیم چیشد یهو.!!