2777
2789
عنوان

کولیک نوزاد

12147 بازدید | 18 پست

سلام دختر من ۲۵روزشه و کولیک داره قطره کولیک اید بهش میدم اما هنوز دل درد داره صبحا تا عصر دلدرد. داره و یه خواب اروم نداره شوهرم از سرکار میاد دو. ساعت نگهش میداره تا من بخوابم انرژی داشته باشم برای شب  خداراشکر میکنم به خاطر داشتنش اما خیلی اذیتم دست تنهام اروم نمیشه از همه مهمتر میبینم خودش دل درد داره اعصابم بیشتر خورد میشه کسی تجربه داره لطفا بگه تا ۴ماهواقعا میبرم اگه چیزی میدونی که هست حالشا بهتر میکنه ممنون میشم بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم از الان از خدا میخوام فقط بهت صبر بده و کولیک کوچولوت زودتر تموم بشه چون دختر من تا ۸ ماهگی داشت و من به تمام معنا شکسته شدم.من دخترم همه قطره هارو امتحان کرد آخر بی بی کر روش جواب داد.که یه دکتر عالی داد

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰

هر کس از کولیک می تونه یه تجربه خاصی داشته باشه من تجربیات ودانسته های خودم رو می گم

علت اصلی کولیک دقیقا مشخص نیست ولی خیلی از متخصصین علتش رو بادها و گازهایی می دونند که در روده ومعده نی نی هست و نی نی به خاطر اینکه هنوز سیستم گوارشش تا 4 ماهگی کامل نشده نمی تونه این گازها و باد ها رو دفع کنه بنابراین اینا گیر میوفتند و نی نی رو اذیت می کنن و نی نی هم جز گریه وجیغ چاره ای نداره

یکی دیگه از راه هایی که در کولیک معروفه دل درد در یه ساعت مشخص شروع و در یک ساعت مشخص تموم می شه و نی نی همش پاهاشو تو دلش جمع می کنه

امیدوارم نی نی هاتون کولیکی نباشند و اگه هم شدند نگران نباشید 60-70 درصد نوزادان به کولیک دچارند و اگه کولیکی شدند باز امیدوارم ساعت درگیری از 12 شب به بعد نباشه که باید حداقل یه دوماه بی خوابی بکشید

درد کولیک پسرم دقیقا 10 شب شروع می شد و 11:55 تموم می شد!!!!! ههههههههههه

کارهایی که برای بهتر شدنش کردم و باعث شد یاد بگیرم چطوری باهاش کنار بیام تا هم خودم زجر نکشم وهم پسرم

مهمترین کار در اولین قدم اینه که بعد از هروعده شیری که نی نی می خوره حداقل به مدت 20 دقیقه آروغ بگیرید البته در بعضی موارد می بینید که امکان پذیر نیست چون نی نی از صبح تا شب همش آویزونه وداره شیر می خوره یعنی تا آروغش رو می گیری بعد از 10 دقیقه شیر می خواد !!!

گرفتن آروغ خیلی مهمه یادتون نره ! اگه دیدید بعد از 5 دقیقه آروم به پشت زدن یا ماساژ آروم پشت باز آروغ نزد 3-4 دقیه بزارید زمین بمونه بعد دو باره بردارید تا حتما آروغ بزنه بعضی از دکترها می گن موقه آروغ گرفتن راه هم برید !!!!!

ولی دیگه چاره ای نیست بهتر از اینکه یهو شب ساعت 1 - 3 بیدار بشه و فقط جیغ بزنه خودتون شدیدا از غذاهای نفاخ پرهیز کنید حتی اگه مجبور بشید لبنیات رو کامل حذف کنیدکلا گریپ میکسچر خوب نیست چون جوش شیرین داره تا جایی که می تونید استفاده نکنید مخصوصا یک ماه اول یا تا 40 روزگی

داروهای ضد کولیکی هم هست که بعضی ها می گن جواب داده و بعضی می گن نه و خیلی از دکترها اعتقاد دارند به جای استفاده از این داروها بهتره نی نی رو بغل کنی و راه ببری تا آروم بشه!  من خودم کولیکیز استفاده می کردم که استفاده اش هم یه روش داشت و اونم اینکه وقتی باید مصرف بشه که حداقل یک ساعت بعد از خوردن شیر گذشته باشه و حتما 15 دقیقه قبل از وعده بعدی باشه یعنی تقریبا معده خالی باشه و بعد اینکه قطره رودادید بعد از 15 دقیقه شیر بعدی رو بدید در این صورت بهترین تاثیر رو داره!  راه بعدی بغل کردن به صورتی که نی نی حالت دمر باشه مواظب باشید که دستتون به شکم نی نی نباید فشار بیاره سرش رو یه بازوتون و پاها روی یه بازوی دیگه به صورت دمر همزمان که بغل کردید راه برید تا نی نی به چیزهای دیگه توجه بکنه و دل دردش یادش بره

من خودم جلو آینه می گرفتم هم خودم می دیدمش هم انگار خوشش میومد تا جایی هم که ممکنه تویه جای ساکت وآروم و کم نور باشید

شلوغی و سر و صدا و نور زیاد باعث می شه بیشتر جیغ می کشه در واقع ترس هم بهش اضافه می شه

هرچقدر می تونید سعی کنید احساس امنیت بکنه دایم باهاش صحبت کنید و نوازشش کنید یادتون باشه موقع دل درد نی نی دور شکمش رو گرم نگه دارید و حتی می تونید برخلاف عقربه های ساعت دور نافش رو خیلی آروم و بدون فشار ماساژ بدید بعد از چند دقیقه کلی باد از شکمش خارج می شه از همه مهمتر اینه که خودتون رو نبازید و دستپاچه نشید تو این مورد شوهرتون می تونه کمک موثری باشه تاب دادن نی نی رو به شوهرتون بسپارید!

اگه شیر خودتو میدی به هیچ عنوان نوشابه.قهوه.شکلات.نخور دکتر گفت اینارو نخور و واقعا بهتر شد

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰

دختر م تقریبا تا 2ماه نیم وقتی می خوابید مخصوصا شبا انگار یه چیزی میومد تو دهنش از دکتر پرسیدم که نکنه ریفلاکس باشه دکتر گفت ریفلاکس بعد از 4 ماهگی مشخص می شه اول ایتکه حتما آروغش رو بعد شیر بگیر حتی اگه مجبور باشی 20 دقیقه پشتش رو ماساژ بدی البته من خودم تا 5 دقیقه پشتش رو ماساژ می دادم اگه آروغ نزدم می گذاشتمش زمین بعد 2 دقیقه برش می داشتم و ماساژپشت رو شروع می کردم سریع آروغ می زد (می گم ماساژ چون دختر من با ماساژ زودتر از ضربه به پشت آروغ می زد) دوم اینکه خیلی از بچه ها فقط یه آروغ ندارند بزار اولی رو بزنه 2 دقیقه دیگه هم صبر کن اگه بازم آروغ داشت بزنه اونوقت می بینی که چقدر راحتر می خوابه سوم اینکه بعد شیر خوردن تا 20 دقیقه نباید بچه رو خوابوند تو روز این امکان پذیره ولی شبا با اون همه خستگی دیوانه کننده هستش بنابراین بهترین راه اینه گه سرش رو بالاتر بگذاری البته فقط سر نه ها که گردنش خم بشه از قسمت شونه یه شیب ملایم داشته باشه که به کمرش هم فشار نیاد می تونم بگم که بدون اینکه نی نی نازت بخواد دارو بخوره مشکلش حل می شه اگه مشکلش حل نشد در نهایت مجبوری با دکترش مشورت کنی که اونم حتما بهت شربت رانیتیدین می ده ( من خودم مخالفم چون حس می کنم معده نی نی رو تنبل می کنه کمی سختی رو تحمل کنیم بهتر از داروی شیمیایی هستش)  نکته مهم اینکه نی نی رو شبا حتما کمی به پهلو کن که اگه هم شیر اومد تو دهنش خدای نکرده برنگرده تو ریه و ..........بپره تو گلوش که بزرگترین خطری که نوزادان رو در ماه های اول تهدیدی می کنه همینه!!!

براش صدای سشوار بزار آروم‌میشه تو یه اتاق با نور ملایم.بچه ها کولیکی از جمع متنفرن.بندازش رو آرنج دستت .کف دستت رو شکمش باشه اینجوری آروم میشه

سلام عزیزم از الان از خدا میخوام فقط بهت صبر بده و کولیک کوچولوت زودتر تموم بشه چون دختر من تا ۸ ماه ...

بی بی کر از الان بدم اشکال داره و چقدر میداد و چه مقدار

بی بی کر از الان بدم اشکال داره و چقدر میداد و چه مقدار

من روزی ۱۵ قطره میدادم.میخوای با دکترش مشورت کن

بله عزیزم شربت اهورا مربوط به کولیکه ؟؟؟یا ریفلاکس ؟؟؟چه مقدار به نی نی میدادید

آره واسه دل درد عصاره شوید و رازیانه دو سی سی روزی ۴ بار میشه داد بهش

پسر من تازه خوب شده .اینکه رژیم غذایی رو رعایت کن لبنیات گاوی نخور پنیر شیر ماست دوغ کره حبوبات .

واینکه ببین نی نی بعد کدوم غذا میخوری بیشتر اذیت میشه اونو حذف کن