هر کس از کولیک می تونه یه تجربه خاصی داشته باشه من تجربیات ودانسته های خودم رو می گم
علت اصلی کولیک دقیقا مشخص نیست ولی خیلی از متخصصین علتش رو بادها و گازهایی می دونند که در روده ومعده نی نی هست و نی نی به خاطر اینکه هنوز سیستم گوارشش تا 4 ماهگی کامل نشده نمی تونه این گازها و باد ها رو دفع کنه بنابراین اینا گیر میوفتند و نی نی رو اذیت می کنن و نی نی هم جز گریه وجیغ چاره ای نداره
یکی دیگه از راه هایی که در کولیک معروفه دل درد در یه ساعت مشخص شروع و در یک ساعت مشخص تموم می شه و نی نی همش پاهاشو تو دلش جمع می کنه
امیدوارم نی نی هاتون کولیکی نباشند و اگه هم شدند نگران نباشید 60-70 درصد نوزادان به کولیک دچارند و اگه کولیکی شدند باز امیدوارم ساعت درگیری از 12 شب به بعد نباشه که باید حداقل یه دوماه بی خوابی بکشید
درد کولیک پسرم دقیقا 10 شب شروع می شد و 11:55 تموم می شد!!!!! ههههههههههه
کارهایی که برای بهتر شدنش کردم و باعث شد یاد بگیرم چطوری باهاش کنار بیام تا هم خودم زجر نکشم وهم پسرم
مهمترین کار در اولین قدم اینه که بعد از هروعده شیری که نی نی می خوره حداقل به مدت 20 دقیقه آروغ بگیرید البته در بعضی موارد می بینید که امکان پذیر نیست چون نی نی از صبح تا شب همش آویزونه وداره شیر می خوره یعنی تا آروغش رو می گیری بعد از 10 دقیقه شیر می خواد !!!
گرفتن آروغ خیلی مهمه یادتون نره ! اگه دیدید بعد از 5 دقیقه آروم به پشت زدن یا ماساژ آروم پشت باز آروغ نزد 3-4 دقیه بزارید زمین بمونه بعد دو باره بردارید تا حتما آروغ بزنه بعضی از دکترها می گن موقه آروغ گرفتن راه هم برید !!!!!
ولی دیگه چاره ای نیست بهتر از اینکه یهو شب ساعت 1 - 3 بیدار بشه و فقط جیغ بزنه خودتون شدیدا از غذاهای نفاخ پرهیز کنید حتی اگه مجبور بشید لبنیات رو کامل حذف کنیدکلا گریپ میکسچر خوب نیست چون جوش شیرین داره تا جایی که می تونید استفاده نکنید مخصوصا یک ماه اول یا تا 40 روزگی
داروهای ضد کولیکی هم هست که بعضی ها می گن جواب داده و بعضی می گن نه و خیلی از دکترها اعتقاد دارند به جای استفاده از این داروها بهتره نی نی رو بغل کنی و راه ببری تا آروم بشه! من خودم کولیکیز استفاده می کردم که استفاده اش هم یه روش داشت و اونم اینکه وقتی باید مصرف بشه که حداقل یک ساعت بعد از خوردن شیر گذشته باشه و حتما 15 دقیقه قبل از وعده بعدی باشه یعنی تقریبا معده خالی باشه و بعد اینکه قطره رودادید بعد از 15 دقیقه شیر بعدی رو بدید در این صورت بهترین تاثیر رو داره! راه بعدی بغل کردن به صورتی که نی نی حالت دمر باشه مواظب باشید که دستتون به شکم نی نی نباید فشار بیاره سرش رو یه بازوتون و پاها روی یه بازوی دیگه به صورت دمر همزمان که بغل کردید راه برید تا نی نی به چیزهای دیگه توجه بکنه و دل دردش یادش بره
من خودم جلو آینه می گرفتم هم خودم می دیدمش هم انگار خوشش میومد تا جایی هم که ممکنه تویه جای ساکت وآروم و کم نور باشید
شلوغی و سر و صدا و نور زیاد باعث می شه بیشتر جیغ می کشه در واقع ترس هم بهش اضافه می شه
هرچقدر می تونید سعی کنید احساس امنیت بکنه دایم باهاش صحبت کنید و نوازشش کنید یادتون باشه موقع دل درد نی نی دور شکمش رو گرم نگه دارید و حتی می تونید برخلاف عقربه های ساعت دور نافش رو خیلی آروم و بدون فشار ماساژ بدید بعد از چند دقیقه کلی باد از شکمش خارج می شه از همه مهمتر اینه که خودتون رو نبازید و دستپاچه نشید تو این مورد شوهرتون می تونه کمک موثری باشه تاب دادن نی نی رو به شوهرتون بسپارید!