2777
2789
عنوان

شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 25 پست
حالا کافیه ما فقط ی رفتار بد کنیم دیوونه امون میکنن

عه دقبقاااااا یعنی بابای منو میاره جلو چشمم به خدا خودش بعضی وقتا مقصره یه کاری مبکنه خودمم فک میکنم من مقصرم

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عه دقبقاااااا یعنی بابای منو میاره جلو چشمم به خدا خودش بعضی وقتا مقصره یه کاری مبکنه خودمم فک میکنم ...

للان شوهرم من 

کافیبود کار خودشو من کرده بودم 

زنده نمیزاشت 

الانم حس بدیبهشدارم 

للان شوهرم من  کافیبود کار خودشو من کرده بودم  زنده نمیزاشت  الانم حس بدیبهشدارم&n ...

چقدر مثل منی تو

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
ینی درموردش حرف نزنم دیگه؟ واینکه بهش بگم اگه یکبار دیگه تکرار بشه دیگه یاهاش زندگی نمیکنم؟

حالا ن به این تندی که باهات زندگی نمیکنم ولی تذکر بده فقط که اگه ی بار دیگه ببینم مثله این دفعه خوب برخورد نمیکنم همین ی روزیم سرسنگینباش باهاش اما زیاد بحث نکن که میبینه خیلی بحث و دعواست به روت میاره و میگه حالا که اینجا رسید  دوست داشتم بازم میکنه اونجا دیگه احترامتو نداره و بازم تکرار میکنه ولی این با علنی

للان شوهرم من  کافیبود کار خودشو من کرده بودم  زنده نمیزاشت  الانم حس بدیبهشدارم&n ...

زنو مرد با هم فرق واره عزیزم زن با خیانت دیگه زن نیست اما مرد باز برگرده میشه روش حساب کرد متاسفانه جامعه این شکلیه دیگه 

حالا ن به این تندی که باهات زندگی نمیکنم ولی تذکر بده فقط که اگه ی بار دیگه ببینم مثله این دفعه خوب ...

خیلی کمکم کردی 

اخه کسی رو ندارم باهاش حرف بزنم 

صبحی حرفای بدی بهش زدم اونم فقط گفت علط کزدم 

واقعا نمیدونستم چیکار کنم کلی کمکم کردی 

الان خومه بابامم به نظرت اینجا چطکری باهاش برخورد کنم تا بریم خونه

خیلی کمکم کردی  اخه کسی رو ندارم باهاش حرف بزنم  صبحی حرفای بدی بهش زدم اونم فقط گفت علط ...

ببین عزیزم الان جلو خانوادت ی جوری رفتار کن انگار خیلی خوبین چون مردا از زن راز دار  خوششون میاد و این کارت باعث میشه خجالت بکشه و دیگه تکرار نکنه رفتیم خونه سرسنگین باش بهاش ولی قهر ن و بشین باهاش به خوبی حرف بزن ببین چرا این کارو کرده و چی کم گذاشتی براش که رفته  بعدم بگو دیگه تکرار نکن وگرنه دیگه به این خوبی رفتار نمیکنی باهاش بعد اونم محبتتو بیشتر کن بهش تو رابطه جنسیت گرم باش وقتی میاد خونه به خودت برش نزارم کم بود حس کنه 

واقعا امروز نابود شدم  کلی براش جنگیدم. بخدا نابود شدم

حق داری اما نباید با عصبانیت زیاد گند بزنی به زندگیت تا حرمتتو داره و گفته غلط کردم باید بگذری ازش همینجور که ما گند میزنیم با ی ببخشید خدا ازمون میگذره در غیر این صورت مردا وقتی ببینن تو روت زیاده میگن و نمیبخشی و هی بحث و داد و بیداد میگه اصلن دوست دارم دلم خواست بازم میکنم بعد اونجا دیگه نمیتونی زندگیتو جمع کنی